BiH
2

Martin Raguž posjetio Livno: Pokrenuti resurse i zaustaviti odlaske

FENA
Predsjednik HDZ-a 1990 i kandidat te stranke za člana Predsjedništva BiH Martin Raguž posjetio je Livno gdje se sastao se s dužnosnicima livanjskog HDZ-a 1990.

Raguž je poručio kako je vrijeme za bolju i odgovorniju politiku koja će donijeti promjene i pozitivno ozračje u "kojem ćemo stvarati bolju i pravedniju budućnost za sve".

"Imperativ je zaustaviti slobodan pad u kojem se nalazimo kao društvo i da mijenjamo status quo koji ne odgovara nikome, osim nekolicini interesnih grupa koji koriste ovakvu situaciju u vlastite svrhe i nepotističko pozicioniranje. HDZ 1990 želi biti alternativa takvoj lošoj politici koja nas je dovela u ovakav položaj. Vrijeme je da podvučemo crtu i okrenemo se ka stvaranju bolje i pravednije BiH", kazao je Raguž ukazavši na problem konstantnog iseljavanja mladih iz Livanjskog kantona.

"Ovaj kanton, kao i drugi krajevi u BiH, ima prirodne resurse i potencijale. Vrijeme je za pokretanje tih resursa u svrhu stvaranja novih radnih mjesta, kako bi zaustavili stalne odlaske iz ovih naših, prelijepih krajeva", zaključio je Raguž, navodi se u današnjem saopćenju iz HDZ-a 1990.