Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fine su mu ove gospođe ćerke :D
Pošten i dobar covjek i zato nece nikad pobjediiti jer 'veliki hrvati' nece za njega glasati. Jenostavno , ne mozes pobjediti u ovoj ebenoj drzavi ako nisi nacionalista.Cim postujes bosnjake odma si izrod i izdajica hrvatskog roda a dokaz je i ovaj mamlaz Canon.
Sretno tetak.
A ti nisi išao s njim, a joj....
Martine, Slatke su ti ove kcerkice.. Posebno ova sto ima pravo glasa!
Sretno gospodine!
Raguž je za Herceg-Bosnu.
Hoće da mu Bošnje plaćaju školovanje djeci.
Ukupno 289 ljudi u skupštinama kantona, neka je prosječna plata zastupnika u kantonalnim skupštinama recimo 1500 KM (možda je i više ko će znati) mjesečno, ukupni izdaci države na ime njihovih plata iznosi 433500 KM mjesečno na godišnjem planu to premašuje iznos od 5,2 miliona KM....pametnom dosta!!
Hrvati za Hrvate, Bošnjaci za Bošnjake i mirna Bosna, a i Hercegovina! Nemojte više nasjedati na velikosrpski SDP koji zavađa Hrvate i Bošnjake!
Gospodin ovaj Roguz,jedini politicar kome prilici da bude to sto jest,nikog nije blatio i pljuvo samo o svom programu prico u predizbornoj.
e radi ove starije cerke cu glasat za martina nebil mu bio zet :)
...oh, oh..."nakon čekanja u redu"...da li nam to zboriš da si "mali čovjek" kao i mi? :))
jutros je moj glas otišao za Martina, sretno mu bilo od bošnjakinje koja vjeruje u njega!
opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ahuuu fine ćerkicee
evropska porodica
Martin ima šanse al' pokrast će mu HDZ BiH mašinerija glasove