Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kratko cu da kazem, bosanski Hadz.
Marš i vi. Mira
JOŠ DVIJE NEPRIJATELJSKE AKTIVNOSTI GOSPODARSTVENE (EKONOMSKE) PRIRODE KOJE TARIGUZIJA (SRBIJA) VODI PROTIV BOSNE I HERCEGOVINE I SADA: 1-Ometanje izvoza iz BiH na Kosovo. 2-Elektroenergetsko pljačkanje pomoću organizacije EFT sa Vukom Hamovićem.
3. šalju elektromagnetne valove i zaglupljuju narod... Ti si prva žrtva...
Ucesnicima znaju biti obezbjedjene trenerke i tene al medjutim raja to ne vidi ocima al zato organizatori i predstavnici udruzenja dijele svojim prijateljima .
munira sa jos po 5 jaranica, dJipom cas posla stigne...a vi drugi manje klixa, vise dJoginga... da ne fasujete srcku, il' nest'...pa da vas sahranjuju sljedece godine kao zrtva broj 18 556... gluho bilo.....ha ja..
Samo da ne bude belaja ko neke godine kad su nas napali strsljenovi i osovi.
kamo srece da ne hamalim,isao bi i ja ...
ne dajte političarima ni marke.