Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komentar Nema nikog sami smo...
Joj jebote patak sad su otkrili KISELJAK propado smo !
ne psuj seljacino cut cete marsovci
Koga zanima vec se uveliko prodaju placevi na mjesecu, ima neka organizacija koja se cak registrovala pri UN-u. Kazu prodaja ide sve u 16. Pe eto ko ima para bujrum. :)
nije tamam nego TAMAN čobane
ja bih vrlo rado uzeo par duluma zemlje oko ove rijeke, pa kome da se obratim? evo ovo poluostvrvce sto lici na indiju mi je nako, tamam.
JEBO VAS BOG
WOWWWWW
ma ja ba znao sam ja da ima zivota na marsu!
Jalahi bilahi sto hovi insani mogu lagati...Ma lazu, sinko, ovo su snimili neki zaledjeni potocic u Amriki.. Dodjte kod stare nene...Pravim dobar burek...Prste da odgrizes...
ma vade mi suhu jebli mater svoju
To KENJAC. Nek si im rekao... pa da onda marsovcima placam putarinu, NEMA "SANZE" !! :)
Nek dodje ko 'oce samo nek napravi put kroz Bosnu
marsovci dolaze na zemlju, da popusimu JOINT mira...eto ko hoce zvat cu ga slijedeci put kad dodju...
ko ti je trn u oku? tihic i alija? ili mozda milosevic i mijailovic?