Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hehe novi ministri prvo što urade je mijenjaju sistematizacijku da bi povećali broj radih mjesta, sada će i ovaj da bi potrpao svoje i to javno kaže. Znači zapošljavanje nove administracije a ministre? E moje bošnje.
@ Los Zerbos Molim Vas budite precizniji,gospodine Los Zerbos.Nije nauka i Bosna,već nauka i 23,45%.Kad kažete Bosna,mogu Vas pogrešno razumjeti,pa pomisliti i REPUBLIKA SRPSKA.
Nauka i Bosna hahahahahahahaha ee vi nesta od dzamijasa trazite, to je isto ko vodu traziti od zednog.
Ma ddok su nam ovakvi ministri, nista od naseg obrazovanja i ubiranja njegovih plodova po zavrsetku. Ne moze se samo kukati, treba se svom snagom boriti za obrazovanje kao najvazniju oblast u koju treba ulagati.
Kad ste trazili da djeca u osnovnim skolama opet imaju laboratorije?Samo znate strajkovat za svoju platu.Dijete mi ne moze da vjeruje da sam imao u skoli laboratorij za fiziku,bilogiju...Necete ni dopunsku nastavu da radite.Puno ste vi nastavnici digli nos.Mi u privatnom sektoru za vase plate radimo i po 12 sati dnevno.
Marjanovićeva licemjernost na djelu! POGLEDAJTE! http://www.esarajevo.ba/?p=6261
"Komentirajući Prijedlog budžeta KS-a kojim su znatno umanjena sredstva za nauku i obrazovanje, ministar Marjanović naglašava da se umanjenje budžeta KS-a može jasno vidjeti u svim njegovim segmentima. " Ali bez obzira na to sto je budzet smanjem, Univerzitet i dalje drzi jako visoke cijene skolovanja i trebalo bi primarno biti da se ta cijena smanji, jer kad sagledas koliko novca ulozis u sebei da na kraju sjedis s tom diplomom kuci, rijetki se zaposle.... To je katastrofa!!!