Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ma ljudi jel to moguce" sto bi rekao pokojni Mladen Delic. E jebiga kad se ADZ poceo zalagati za vladavinu prava onda je je sve oticlo u k u . ac.
ko o cemu drolja o postenju...tvoja zakonitost u radu izvrsne vlasti u FBiH se svodi na poklapanje nadzornih i upravnih odbora te uprava profitabilnih preduzeca...krava muzara je to....jedino vas to interesuje...eeee DF-ovci,nedajte im nista od industrije,energetike i rudarstva,ne dajte pa makar se ginulo. Bakir im je prepustio poluge,jer je ko i oni,nabijem i njega i onu budalu Erdoana M.R.Š
Ako počne raditi kako priča, ili če mu zapaliti auto ili kuću ili njega. Pa ti vidi moj maarinko..
"Avion sa bh. delegacijom prinudno sletio zbog požara na kafe aparatu" "Avion Austrian Airlinesa u kojem su se nalazili guverner Centralne banke BiH Kemal Kozarić, premijer Vlade Federacije BiH Fadil Novalić, zamjenik ministra finansija i trezora BiH Mirsad Žuga i dva savjetnika prinudno je sletio u Washington zbog požara na kafe aparatu." Otišla nas banda zadužit za još koju milijardu dolara kod MMF-a.... da se avion srušio to bi bila božja pravda!
Još čekamo-pa neče plivajuči nazad...
a neka su se malo i prepali, ne bi li dosli sebi, uglavnom uzeti ce bolovanje, i koju paru za pretrpljeni strah
Samo smo tebe cekali da nam vratis ustavnost, zakonitost, postenje, ravnopravnost.... nema sta, SuperMarinko...
Rinkoma is back >:)
Samo da hoće objektivno raditi i to u korist države, i da ne "nabija" tel. računa preko 1000KM ne prijavi mjesto prebivališta, recimo, Ljubuški a da živi u SA ili sl., tako uzimajući 1000KM za odvojeni život i putne troškove ne koristi svaki dan službeno vozilo pod pratnjom i "vozače" ne koristi službeno vozilo, a da naplaćuje kao da vozi svoje da dolazi na svoje radno mjesto brine o mišljenju stanovnika Bosne i Hercegovine i ostvaruje pozitivne ciljeve da zna koristiti računar i da umije otvoriti mail i odgovoriti na isti da ne zapošljava svoje srodnike u javne institucije ... Ali da Bog dá.
zanimljivo....želi se baviti budućnošću a pravi dernek dobrodošlice ratnom zločincu iz prošlosti.
Pred vlastima u Federaciji BiH mnogo je posla..jos od '96..pa nismo makli s dna
A da vam nije malo rano???
ovoga kad vidim slabo spavam :-)