Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada u oktobru normalni građani oba entiteta naprave revoluciju u glasanju pitam se gdje će se sakriti ovi nacionalisti po forumima, ili će preko noći presvuć dres
Glupo pitanje, i patetični, politički korektni odgovor. Ljigavo. :) Nikad ne bih glasovao za ženu ili muškarca samo zbog spola, to je tako primitivno.
hej kitonja ko tebi rece da smrdulja selma bajrami predstavlja zene,osim prostitutki??? nemoj pricat u nase ime zivota ti vidi se da lupetas
Nemam nista protiv da zene budu vise zastuoljene ,i treba ali Mijajlovicu nem oj molim te poredit Kosor Jadranku sa Indirom Gandi nije primjereno.
Dze ce niemu megafon dati, nisu normalni. Dečko se ubio za flaute.
Idiot. Džaba ga pot.ur.ice forsiraju, ostali ga ne vole i gotovo. Eto ima ga, samo nek promijeni ime u Muzafer i bit će sve u redu...
Legenda , nace njemu Dijamant job in Deutsche! Marjane svaka ti dala!
Moron
On je OK lik ali je izjava bezveze tako da mogu samo misliti kakve su bile ostale izjave, jadne i nemastovite
nemamo mi sa zenama problema naprotiv i previse su zastupljene ko na primjer , Biljana Plavsic, Ana Trisic Babic, Borjana Kristo, Sulejman Tihic, Selma Bajrami, Arzija itd.
Mi smo taj problem prevazisli odavno, imali smo Biljanu Plavsic i bila nam je totalno OK...bilo bi dobro da se opet kandiduje...glasao bih za nju 1/1
Jel to on spominje Indiru Gandi i Benazir Buto, posto misli da je i Bosnjakistan na tom civilizacijskom stepenu., kao sto je u Indiji i Pakistanu, pa zene sluze samo za rasplod? Hvala Marjane.
Mudo Marjanovo.
ej moj Marjane , izvini što je \"rs\" puna nadojenih nacionalista , pa moramo slušati kojekakve smorove ...ni >k< od komentatora ! Nek mi podudla kitu , ko god\' ima nešto protiv Marjana !
\"Imamo 2 muhe na terenu, jedna na golu a druga na lopti\" wtf