Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dolazi Mujo kuci i govori : Fato kupio sam ti kafetin Fata : sto ce mi kafetin Mujo pa ne boli me glava Mujo : e tu sam te cek'o,ajd skidaj gaće
welcome to RajvoSa !
samo nam ga sjebaše sanžosi, primitivci, papci I klošari. a estetski, nema ljepšeg grada na Balkanu! Sarajevo ljubavi moja!!
šta, Kalinovik nije dospio do liste?
Lijepo nase Sarajevo, ne damo ga nizasta!! :)
Sarajevo treba graditi. Sarajevu mnogo toga fali. Možda za početak KULTURA, pa onda sve redom.
Tx. Marie Claire!! Uzbudljivo,Bucno,Prelijepo,Bilo snijezno ili suncano-muzika,njaaaam hrana,prelijepe zene,zabavni sa neverovatanim smislom za humor muskarci-samo Sarajevo i samo u Sarajevu!! I sa prosloscu ovaj grad ima kick-ass osobnost!!
Izgleda da si se ti dobro uradila ako to zaista mislis. Dobar ti trip. Je li LSD u pitanju? Meskalin? Sta te briga, tebi je dobro.
@sasapuskin Pucanj u prazno. Apsolutno sam anti-drugs i ostalih slicnih stvari.Ja sam ambiciozno zensko bice koje nema vremena nit zelje da eksperimentisem sa stvarima koje mi ne donose nista ili umanjuju sansu da radim,stvaram i napredujem.Zivot je jedan-ne unistavaj ga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bez pravih Sarajlija, nema ni Sarajeva! Sad samo ona stoka sa obliznih brda i iz Sandzaka!
Ti si nula ;)
Evo i jednog Turskog seljaka ili vehabije, neznam sta si, ali si glup!
I sve su to svetosavski nakaradni majmuni s Pala pokušali razbit.............ali ne može baaaaaaa...............i neće nikad moć
SARAJEVO GRADE MOJ SEHER BOSNO VOLIM TE
nedostaje mi sarajevoooo :)
Boli nas qrac sto tebi nedostaje Sarajevo, a jos si ga napisala malim slovom
onda se vrati....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
čime da osvoji turiste ovom lokvom na drugoj slici.....joj što ne mogu sranja...
Lokvi ima i u Parizu,Kopenhagenu,Briselu..... cak mnogo vishe
Grad sve veceg kriminala, nazalost.
Saraj'vo, VOLIM TE grade mooooj
Srca, novčanike i satove :)