Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo navijaci NK Viteza su navjece p**** i oni nista ne smiju uradi zbog prethodnog razloga... Sukob se desio izmedju 'skripara' iz KISELJAKA i muslimanskog stanovnistva iz Viteza zbog zastave LJILJANA. klix poceo pisati gluposti!
Klix ba širite dezinformacije. Provokacije su dolazile izvan stadiona od grupe huligančića koji su provocirali sa zastavom ljiljana, kojoj nije bilo mjesta na stadionu. Pomenuta grupica provokatora nije ni bila na stadionu, što samo po sebi govori ko je izazivao provokacije
sprdancija od zemlje gdje svaki 25km vijori druga zastava
boj se bije bije ustaski se barjak vije za slobodu i za dom hrvatski dom - treba razjebat ovu sjebanu zemlju
To prcate vec 20 godina.. samo ti dalje sanjaj
Nek neko kaze amidzi da ne moze pita od .....
Znači ovi Hrvati iz Hercegovine su najveći šovinisti. Sam sam imao priliku da to vidim.
Kaze manji sukob nacionalističko vrijeđanje... ccc
cuj navijaci sirokog, jadna majko
Gdje su ti škriparčići u Saraj'vu, minđice malene!
otisli na misu za vedrana stoko gdje god dodjete ko fol sarajlije dobijete po mindjici.
Dođi zbogom da mi ga malo poglabaš!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)