Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne ser.ite svi redom.. svaka čast koledžu koji se makar sjeti 25. novembra iako u BiH 65% stavnovništva boli briga za državom a isti ti se pitaju KAKO TO DA BOSNA PROPADA?!
sve naj gore zelim ovoj smrdljivoj drzavi fuj
Sretan sam što ne živim u Bosni! Pozdrav iz centra Mostara.
SRPSKI ŠOVINIZAM Srbi, narod koji je u svijetu poznat po genocidu, barbarstvu i divljastvu na pragu 21 vijeka,po agresiji ili politickim sukobima sa svim svojim susjedima, suprotnost su svemu civilizacijskom i normalnom. Srbi su (cast izuzetcima) u velikoj mjeri obicni šovinisti. Oni se drze devize samo mi Srbi valjamo,samo je nasa vjera dobra i ispravna svi drugi i drugaciji su losi. Istina je upravo suprotna. Kompleks manje vrijednosti Srbi lijece šovinizmom. A šta je šovinizam? Šovinizam je uvjerenje u nadmoćnost ili superiornost vlastite grupe ili naroda nad drugima. Šovinizam je u izvornom smislu oblik pretjeranog ili čak i agresivno pretjeranog nacionalizma. Šovinisti se osjećajaju superiorni prema pripadnicima drugih naroda i tako obezvređuju druge ljude. Može u ekstremnom slučaju dovesti do politike progona, istrebljivanja, ugnjetavanja.\" (wikipedia) Upravo sve to Srbi rade tako da se za njih moze reci da su obicni šovinisti.
MITTALOV UBOJICA IZ INDIJE PONOVO POJACAVA SVOJE OTROVE NAD ZENICOM. RACUNA MOZE KAKO HOCE I KOLIKO HOCE, STIGLA NOC, A SLIJEDI VIKEND I PRAZNIK. ZENICA TO VISE NECE TRPITI. ZA SVAKI PROUZROKOVANI SMRTNI SLUCAJ, UBOJICA CE ODGOVARA- TI, KAO I NJEGOVI SAUCESNICI. PRATIMO VAS 24 SATA.
aferim!
blago nama kolko smo glupi vidi sto nas izvede aljo na pravi put
vidi ove zamotane muslimanske nakaze sa muslimanskih 24%, pa kakve one veze imaju sa Bosnom?, nek slave svoj dan Avganistana!