Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Psiholog rece \"otidi na GoogleEarth i pogledaj to brdo mozes ga prosdudirati u tri dimenzije, svaki idiot se moze uvjeriti da ni sa jedne strane ne lici na piramidu.\" Mosda je u pravu, mozda covjek govori iz iskustva da se svaki idiot moze uvjeriti ali za to nije potrban GoogleEarth jer idiota mozes i bez toga uvjeriti u svasta.
nema te pojma...isti ste ko Zilka..samo ste ljubomorni.!!!!!!!
Danac dao si mi dobru ideju, dodi u BiH pa pomozi Semiru u kopanju, volonteri su mu vjerojatno dobro dosli. imas mogucnost da vjezbas um, ako ne uspijes istrenirati um, makar ces nabildati misice. Zaboravio sam, mozda iskopate i kakvog \"faraona\"!!! Pa onda uputi i dance u jebanje vjetra, pa mozda i oni krenu u prosparitet bosanskim stopama.
Hallo Psihic ! Ja sam u pravu a svi drugi su idioti he he he ! Imas li nesto interesantnije ! Dosadan si !
Hist idi se ljeci dok ti jos mogu pomoci. Posjeti Jagomir, to ce te vratiti na pravi put da budes od koristi drustvu.
ima piramida a vi dusmani psihologu sto prije,jer ima nehkih sto sebe smatraju psihologom,pomoc,pomoc,pomoc pozitivom pomoc...
Edine, treba uloziti pozitivnu energiju i sredstva u stvari koje ce na krace staze dovesti do rezultata. Skolstvo i tehnologiju pa da konkurisemo sa zapadom, a ne zaglupljivati narod sa bajkama. To sto ce biti za pole vijeka to mozemo obojica okaciti macku o rep. Danac, treba ti svakako phiholog, ne dajem usluge besplatno! U Danskoj sigurno imaju dobre psihologe.
Hallo Psiholog ! Hajde pricaj nam malo lafe , sta je to sto ne govori u prilog o tome da to nije onako kako bi trebalo vec ovako kako ti mislis. Mislim da je vise nego dovoljno cenjenica koje govore upravo suprotno od onoga sto ti mislis !
psiholog @ Tacno, svaki se idiot moze uvjeriti, kao sto pises, u to da ne lici brdo na piramidu, ali ja kazem da svaki i malo dostojni intelekualac i poznavalac ove problematike moze vidjeti i nesto drugo. Pa znas li kakve su fotografije drugih piramida kada su bile neotkrivene?? pa nema bolan ni ivica niti bilo kakve asocijacije sa piramidom, ali zelja, rad i pokazatelji sa terena ucine svoje pa makar eto i poslije pola vijeka.
Edine, svak treba raditi svoj posao, Semir je samoproglaseni strucnjak i u te poslove sumljam, otidi na GoogleEarth i pogledaj to brdo mozes ga prosdudirati u tri dimenzije, svaki idiot se moze uvjeriti da ni sa jedne strane ne lici na piramidu. A gdje je nasao citav park piramida to moze odgovorit samo dobar psiholog. Prije 15 000 godina je Europa bila pod ledom, \"mozda su pravljene piramide od leda\". Novac ne traba ulagati u bajke, nego u nauku i tehnologuju koja nas moze izvuci iz krize i primitivizma. Radim na visoko skolstvo i tehnologiji vjeruj mi sa malim novcem se moze mnogu uraditi.
Tacno 1.Aprila ,2009 objavjujem otkrivanje Piramide u Visokom .
Edine, oficijelno je jos prije tri godine objavljeno kako ih nema, nije ih bilo i nece ih biti.
A ovo je press sluzba fondacije, je li? http://img13.imageshack.us/img13/6126/28333705.jpg http://img13.imageshack.us/img13/91/sabinafena01j.jpg http://img13.imageshack.us/img13/1598/scan10100w.jpg http://img13.imageshack.us/img13/4624/scan10101.jpg http://img13.imageshack.us/img13/8435/scan10102.jpg
Koja ste Vi masa Boze moj....i kad covjek zeli da u necemu uspije, Vi ga vasom melanholijom i luzerskim stavom zelite osporiti....Ne bi bilo lose da sacekate da se bar oficijalno objavi ima li tu necega ili nema nego lajete prije vremena......U meksiku je trebalo 75 g. da bi se otkrile i dokazale piramide koje danas okupljaju milione. Da nije bilo ravnodusnosti i primitvnih stavova i tamo bi bilo to brze....ovdje ce ocigledno i jos duze potrajati.....
hahahahahahahahahahahaha Opet smotra loovaca, ribolovaca, folklora, opet ce se palamuditi o vaznosti brda kod Visokog i opet ni ove godine nece naci piramidu. Prosle godine su bar imali jednog arheologa, ove godine ni to. A ova konferencija za stampu, je li to to: http://www.bitno.ba/vijesti/kultura/visoko_ceka_da_se_obrade_strucnjaci http://www.bitno.ba/vijesti/kultura/fondaciji_strucnjaci_nestrucni