Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta cemo sa borcima armije bih koji su katolici i pravoslavci te drugih konfesija, a koji su danas zaboravljeni od svih koji se kunu u bosnjacku bih? sta cemo sa onim mijesanim koju ti bosnjaci nazivaju kopiladima komunizma a koji su uzeli puske u ruke 92 ge da odbrane ovo gdje danas zivite? i onda ti isti kazu - mi necemo zaboraviti! sta necete zaboraviti? zlocine? a vec ste zaboravili ko se sa vama borio protiv toga... žalosno
ima istine u tvom komentaru...ali generalno zaboravljeni su svi koji se nisu 'snasli u poznanstvima'
@alibabai40hajduka koje ti gluposti pises:)a ja budala jos i citam..haha..ti si samo jak ovdje na tastaturi momak..ugodan dan zelim;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
patriotizam je za budale....volite vi sebe i svoje, za sve drugo ne vrijedi zrtvovati zivot
tako je
Sada ti maloljetni borci koji su se borili sa 16 godina i 7 mjeseci starosti i koju su se mrzli u rovu ispod najlona na -15 stepeni turpijaju kod privatnika u Ausvicu za 500 KM koji je pobjego u ratu u Njemacku.
Nije dobro hvaliti se time da je bilo djece u redovima bilo čije vojske...to nije pametno, jer to se suprotstavlja ženevskim konvencijama i konvencijama o pravilima ratovanja.
moj ifete ti kao da u švici živiš , zar ne vidiš da smo svi nevidljivi - osim kada treba platiti PDV
a zloupotreba djece u ratu ?
klixe, potkrao vam se propust. ovakvi članci su nepotpuni bez spomenka gostića! :)
jao, kakvo nevaspitanje. konsterniran sam.
Treba sve pohapsiti koji su dopustili toj djeci da idu u rat, jedino još u ISIL-u djeca se za rat obučavaju možda je sličnos sasvim slučajna ili pak nije.
Jebi ga, u trezoru bilo malo mjesta, a i da je bilo više trezora, tko bi sad bio predsjednik...??? Mudro to skonta Alija na samom početku i skloni svog jadnog, uplašenog, krhkog, musavog i prestravljenog Bakira ... A kad se malo "primirilo" drž'o ga k'o fikus u uredu ... Za svo to vrijeme na ulicama ginula djeca (u unuformi i bez nje) ...! ! !
@Prvak a cije si ti kopile. Halal passat je rekao istinu.
@Prvak jarane sta ti bi?:)istina boli..jbg
za ideale ginu budale.....
Prazne klupe u tužnim redovima Prazne oči što slike gledaju na zidu Ploča na vratu mjenja broj godina.... Sedamdeseta ranjena mladost..... Pjesma iz ratnog perioda za maloljetne borce Armije R BiH, jednog i jedinog Nermina Puškara Puške.... Odlična pjesma!
strasan je zlocin sto se djeci uopste dozvolilo da idu u rat..........
@Prvak zao mi je djece koja su neduzno i ne znajuci za mrznju morali da budu zrtve ovog prokletog rata.......znas .....svaku majku srce isto boli.........
@Lupa zato i kazem da je zlocin prema djeci uradjen od strane upravo tih mahalskih komandanata koji su sjedili u štabu a djecu slali u boj............
Maloljetni borci u ratu su mogli samo steći priznanje šehid, a alijini sinovi predsjednik.
Mi smo SVI već odavno bez obzira na Nacionalnu i Regionalnu pripadnost NEVIDLJIVI za državu.
Bilo nas je mnogo djecakcki naivno smo uletili u ratnu masinu,ne razmisljajuci previse.l bili smo i gladni i zedni al nikad i nikako nam nisu mogli slomiti duh..