Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepo zaista,ali sto ovako malo kuca na sliKi da nisu otisle sa bombom..
Da ne bi bombe nikad ne bih ni čuo za Bosansku otoku :D
Islamska Zajednica BiH treba raspisati medjunarodni tender za nekakav arhitektonski stil gradnje dzamija koji ce biti bosanski (kamena fasada) plus lijep za oko. Nemam nista protiv dzamija, medjutim dzamija koje ce biti lijepe za oko, a ne nakarade priucenih majstora koji ih sad takve prave kao recimo u Bosanskoj Otoci. Pa to je zaista kriminalna "arhitektura".
Bosanska Otoka je stvarno lijepo mjesto, zanimljivi su i restorani na stubovima nad vodom. Nova džamija mi nije uljepšala mjesto, naprotiv, imaju jednu ili mislim čak dvije stare džamije (jedna je zapuštena) koje su puno ljepše, na drugoj, lijevoj obali. Ali, kuće su zgusnute oko njih.
Zmajcek hvala na informaciji. Pretobom, a šta je s tvojim stavom, koga on zanima? U svojoj nacionalno-religioznoj sljepoći i isključivosti previđaš da je sličnost tvog stava s Dodikom naprosto frapantna. Meni je bitno da bogomolje, poput starih džamija u Bosanskoj Otoci pokazuju sklad s bosanskim brdima i naseljem, a ne da agresivno pokazuju novopronađenu ideologiju. Ali, kome ja objašnjavam, za to treba malo mozga u glavi.
vratisel se otocani kucama.-banjalucani jos nisu, upravili preko sehitluka, neka im neko javi da je bomba eksplodirala.
Obisao citavu BiH, Unsko-sanski I Livanski kanton su najljepsi dijelovi BiH.
eo Bosnu koja zemlje nema
Naslov 24 ade na Uni a fotograf slika kuce i mostove, nigdje da prikaze ljepotu unskih ada kao npr. Mlinicici kod Bos. Otoke. Svakakvi levati se danas prave kao neki fotografi, to je za ne povjerovati.
Sarajevo - bosanski grad smješten jugoistocno od Bosanske Otoke.
...što bi rekli "vid pato jataka" :)
Vala baš mi "srca kuce" brže kada vidim ovakvu ljepotu..
...dok i tamo ne dobaci "civilizacija" i "investicije"...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)