Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim vas da mi neko kaze kako se KONKRETNO moze pomoci ??
Svi koji zelite pomoci djeci, javite se meni na fb profil
amela first of all ti nisi iz zp ne znas nabrojat sela a da im ti pomazes . Javite se na profil Sadudin Tutnjic
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sadaka narod ! Samo moli, prosi, kukaj, žali se a sve u vidu dobijanje neke sadake ! BiH je sadaka država sa najbrojnim sadaka narodom Bošnjacima.... Kad bi cigani sada nestali, bošnjaci bi ih zamjenili.... Ali samo zato što nemaju mozga da skontaju da su ih političati nabili baš tu gdje se sada nalaze :) Jednostavno bošnjačko tijelo mozga nema i to je največi poraz za čitav narod ! rat, sirotinja, lopovluk, nepotizam, primitivizam, sadaka, radikalizam...sve je rezulat nepismenosti bošnjačkog naroda i plitkog razuma vladajuće elite... Ne može biti bolje u BiH !
Sreca pa Hrvati I Srbi imaju mozga pa im onako sve cvjetaju ruze, da se onesvijestis od silne ljepote. (sarkazam)
😞
Citas li Izetbegovicu, gledas li Izetbegovicu!
Koliko se sjećam bila su neka obećanja za nekakve stotine miliona nečega od SDP ovih perjanica na vlasti? Ne znam šta se čeka, zašto se ne pomogne toj djeci?
@naslovnica koliko se sjecam novac bi se dao da nisu bile nekakve petlje. Isto mi je poznato da je HDZ i SBB bio protiv rijesenja. Pa vi svi bi trebali znati pravu istinu. Najlakse je reci da su drugi krivi. Kad ti drugi podapnu i ti padnes, jesi li ti kriv ili onaj drugi?Sto je najgore, vi Bosnjaci lajete jedni na druge. Ne valja vam ovaj, ne valja vam onaj, da vi sami ne valjate, vam ne ide u glavu.
Zao mi je djece, valjda ce se situacija tamo normalizovati koliko toliko da se obezbjedi normalan zivot
Koliko se sjećam bila su neka obećanja za nekakve stotine miliona nečega od SDP ovih perjanica na vlasti? Ne znam šta se čeka, zašto se ne pomogne toj djeci?
da bude neke koristi od politicara,nek grabe poene za izbore pomazuci ovoj jadnoj djeci
strasno je da su nakraju samo djeca ti koji ispastaju u svemu budimo realni. Izgubili su godinu i pitanje kolik ce ih jos izgubiti.