Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas ce ti Cavara pomoc, on jos gleda jel ga ko prati
"...Malinari su poručili da ovaj put ne odlaze kućama..." Uh, al ste ih zabrinuli, kao Dodik Incka :)
trenutno sam na planini,i brala sam sebi maline, koje ljudi danas nisu dali...krupne, slatke,planinske maline, hoce da otkupe u drugu klasu! ovo je sramota sta se radi!
Znaš šta bi Kronja reko'.... Karn'e maln'e
Sto seljak svoje cijeni idite u p.m
Ma rastjerat sve ,ne mogu oni odredjivati po kolko ce neko kupiti maline ... Ovo je slobodno trziste i trgovina
Šta je kvazi-patriota mogi su svi uzeti po par kila, i to po 5 maraka te riješiti problem, ali slađe je pare popuš'ti i potrošiti u kladari pa prdti kako je kriza u zemlji i baljezgati "kupujmo domaće"...
Natural food Osjećam se k'o kod kuće...
Ove sam godine dobio dodatni razlog zasto volim zimu - nema price o malinama i hebenim malinarima. Osim ako i u januaru ne budu trazili da im drzava plati po 10 hiljada jer je pao snijeg.
malinari.. duse
nista bez buranije
jbm vise i vas i maline ;D
duse .. malinari
Kod nas u Londonu skupe maline
Hoces li dolaziti famEliji ljetos u Bosnu? Ponesi odavde, sigurno su ti u rodnom selu rodile ili neki komsija sadi.
@badcopy Sarajevo nije selo i ne volim maline pogotovo ne te s balkana