Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Maleziji i Malajcima, po ko zna koji put pruzaju pomoc BiH, a Vi bagro neskolovana, sto samo kukate po klixu, mozda je vrijeme da se pomjerite iz mjesta, i prestanete da kukate na vlast u drzavi, vec da iskoristite priliku koja Vam se nudi. Dosta vise negativnih komentara, 20+ godina ljudi salju ovakve ponude, a niko nece da aplicira. Lijep pozdrav
A nas beclore, onaj magistre ko šiša aaa?
samo pogane balije iz sda logicno
Za vrijeme rata je to bilo džabe ! Sva djeca SDA rukovodilaca su išla, žrtvovala se radi našeg boljeg sutra . A danas su božijom pomoći direktori islamskih banaka, predsjednici mnogoljudnih opština - Kaplan, Efendić , ugledni pšrofesori vjere, vjere, morala , politike državni službenici sa visokim ovlastima i platama. I još izađe nekakav srednjoškolac akademik Sidran i kaže: SDA ne razmišlja strateški, nema ko ?? ! Ima, kako nema, da te nije Aaaaaaalijaaaaaaaaaaaa !
aferim od Bosnjaka, bravo od Bosanaca. Masaallah i super!!!!
Hvala našoj braći Malejžanima na dugogodišnjoj pomoći!
Dobro bi bilo da se nakon konkursa objavi i spisak onih koji će dobiti stipendiju.
naravno samo pogodni..............