Susret Izetbegović-Adnan
0
Malezija će pomoći povratnicima u BiH
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEJVJEROVATNO!Koliko ovi CE TN I CI vole Sarajevo i BiH da su SVAKI BO ZI JI DAN ovdje na stranici,vole svoj glavni grad i svoju JEDINU DOMOVINU BiH \"sutke\",da ih Dod ikovi \"UD BA\"-si ne vide.Svakim danom ih je ovdje sve vise i vise:)Dodju ovdje i citaju sa nama,komentarisu sa nama(sto se vidi iz ocjenjivanja clanka,odmah vidis koga je najvise ovdje).Ma doce te vi tobbe ABD jedan dan!:)
MAJ MUNI KOMUNISTICKI SA sARAJEVO-X! MOZE LI DA PRODJE JEDAN NORMALAN NEK OMUNISTICKI,KOMENTAR OVDJE IKAKO?!CE TN ICKA IZIVLJAVANJA I KOJEKAKVA ORTOD OKSNOFAS ISTICKA SKRABANJA PROLAZE ALI NORMALNI KOMENATARI NIKAKO?!ZASTO JE SVE BLOKIRANO?SMIJE LI SE ISTA RECI SLOBODNO U OVOJ ZEMLJI\"DRUZE LAG UM DZIJA\"???
Pih na ovaj sto ali i ispod one lampe je trebalo staviti neko heklanje ovako mi nekako pusto izgleda..
Ok, znaci vi ste rusitelji drzave. A to sto ce biti je u domeni znanstvene fantastike.
ilegalna zastava je jedino ona plava sa trokutom. ljiljani ce se vijoriti jednog dana i u banjaluci i na palama matherfaker pichko c,h,e,t,n,i,c,h,k,a. a ovaj bhalija neka skloni ljiljane i nek stavi mjesec i zvijezdu, jer nije dostojan da drzi i bastini ljiljane.
Jel ovo privatni sastanak. Ukoliko nije, kakve su ono ilegalne zastave???Tek toliko da se vidi tko postuje i ne-postuje drzavu i tko ju rusi !!!!!!!!!
Ne mogu vas više trpjeti ni braća u Maleziji, hahaha...
blago meni, dobice i sirotinja,,,,Nemojte pokrasti. 0
Samo obilazite arapske i teroristicke zemlje i molite za sadakau. Fuj na takvu naciju.
Sadakasi potrosili milijarde, pa su opljackali Hrvate u federaciji a sad bi i Srbe.
pa dosta je vise prosenja....stid me vise maleziji reci da sam iz bosne...pa dokle vise da se prosi! a ja bezobrazluka bosanskog!