Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fantasticno , na djeci lezi buducnost
\"Draga nepoznata drugarice iz Japana. Jako mi je žao zbog katastrofa zemljotresa, cunamija i radijacije u tvojoj zemlji. \" Da ti suze krenu na oci ... (takodjer potpisujem prvi komentar)
tolika frka oko glupog pisma neke tamo djevojcice?? i kome moze pomoci taj komad pisma kojeg u japanu nitko ne razumije? 100e ili litru vode bi bolje razumjeli. glupost.
Pa dete nije pisalo pismo bosnjacima nego nekoj devojcici iz Japana.Sto je toliko napadate?Jeste mozda joj je tata granatirao Sarajevo a zasto se ne zapitate dal joj je mozda stric ili ujka zaklan u Zavidovicima ili je proveo rat u muslimanskom logoru silos npr. Mnogo ste licemerni bosnjaci ovamo organski ne podnosite Srbe u RS a ovamo necete da se odcepite od njih!Znaci niti je..es niti dajes drugom da j.be!Zato nece nikad doci do pomirenja vidite samo svoj zrtve na tudje se ne osvrcete i hteli bi ste da vas svi zale a vi ne zalite nikog!
Vidim bas se volite u Bosni...i onda vam nije jasno sto se raspadate i sto niko nece u zajednicu...... Bravo za curicu i nacin razmisljanja.
TAKO BI TREBALO BITI. Ali je to samo lažna reklama! Iz \"Srpske BL\" dolaze mirotvorni glasovi! Kako je licemjerno prikazivati vlastitu djecu kao dobrotvorce i mirovnjake, a ustvari ih roditelji odgajaju da u nekom periodu (kad ponovo ostanu bez namještaja i odjeće) ponovo krenu u varvarski pohod na muslimanske kuće !!!!!!!!!!!!!! Neka ta djevojčica pita svog dedu koliko je ubio bošnjaka u BiH i koliko je kuća u Sarajevu zapalio granatama sa brda i tako ostavio pustoš u gradu a narod bez igdje ičega. Na žalost ali je tako !
nadati se samo da ce mala djevojcica u skoroj buducnosti napisati isto tako dirljivo pismo podrske za djecu sarajeva koja su izgubila roditelje koji su izginuli od granata koje je slucajno mozda njen tata baco po sarajevu.....
E turci turci nikad se necete opametiti...
NE SERITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BOSNJACI PRAVOSLAVCI HRVATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEL JEKO MOZDA DONIRO 2 km ZA JAPAN
Bravo Lena Alexandra! Djeca su nesto sveto, ne iskvareno, ne misle zlo i ne znaju da mrze. Svemu tome ih nauce odrasli poput ovih sto zrace mrznjom i zlobom i truju sve oko sebe. Kakva ste vi pogan iz reda homosapiensa........Fuj !
A nije napisala ništa o Džeki?
@Svasta Ma dobro. Bez obzira sto tvoj koncept i koncept civilizovanog covjeka su kao nebo i zemlja ja to postujem. Ne mogu ocekivati da se bilo ko civilizuje radi mene... Ako mi nekog preglasavamo i ugnjetavamo onda je i to nasa slabost i neznanje. Za tebe je to vasa snaga i znanje, i ponos ako istrijebite nekog i srusite pustu kucu staru 500 godina. Strah vlada vama, i prazne kuce se bojite i svetite joj se. Samo rusi, pa onda dodji jos na forum i dici se time, valjda se opet neceg bojis i kad niko ostao nije, ma da ti samo djelujes preventivno. Sta li ce biti kada ne bude nas da preko nas lijecis svoj strah...valjda ces onda izmisliti druge nepostojece neprijatelje.
JAPAN bi bankrotirao da mu nismo poslali par desetina hiljada maraka
vlaska posla
ovo joj je garant dodik diktitro....
što ne napisa jedno i u srebrenicu
VIZIJA JE OSTVARENA.....,NEMA MEDJU NAMA VISE ALIJA,DZAFERA,HUSA,VEJSILA,SHABANA...BECIRA! VI STE SVOJE POKAZALI VEZUJUCI ZASTAVE SA NDEHA NASLEDNICIMA,SAD PREGLASAVATE HRVATE,ZNACI BILI SMO U PRAVU! KAD TO RADITE SVOJIM SAVEZNICIMA,ZA NAS BI LOGORE SPREMALI!