Monitoring komitet Vijeća Evrope
0
Maksimalistički zahtjevi dva HDZ-a nemaju utemeljenje
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
M.Filipovic, ja tebe razumijem, ali razumi i ti nas. Mi jednostavno želimo SVOJA PRAVA, a ona su jednakopravnost hrvatskog naroda. Ako to tebi netreba, ok, ali nama treba i dok ne bude po našem bit će problema. Zašto? Zato što je uvijek lakše rušit nego graditi. na Bošnjacima je, ako žele BiH, da grade (daju ustupke), ako neće onda će biti svakom njegovo. To je suština ostalo je mlaćenje prazne slame
A propo S. Filandra Sam tvoj rječnik je šupljikav kao i tvoja \'spasonosna\' misao o jednakosti koju treba da izbore. Ko? Oni koji se smatraju nejednaki drugima koji su, gle, jednaki. Zanimljiva logika a dijalektika etničkog rješenja genijalna. Zbog te nejednakosti se ratovalo a postiglo, šta!? Jednakost!?, kukavna ti majka. A te sulude primjedbe o bošnjaštvu su toliko stupidne da ih neću ni komentarisati. U tor, mumine!, to je suština tvoje poruke. Nikada, hoću medju ljude a ne u torove.
@M.Filipovic vjerojatno si se istim zarom borio i za rahmetli Jugu ?! Ili si tada odlucio biti Bosnjak ?! Pusti suplju, samo ravnopravnost 3 naroda moze garantirati nakaradnoj zajednici BiH kakav takav opstanak a multikulti suplja je i dovela do stanja rasula u kome se trenutno nalazimo !
bo.snjaci sandzaka naselite se u bosnu i vratite se u maticu, posebno je vazan mosta i brcko... Naprijed...
Jadni Hrvati kako su samo obespravljeni u Zapadnom Mostaru, Livnu, Tomislav-gradu, Stocu, Čapljini , Ljubuškom, Širokom Brijegu, Posušju, Čitluku, Neumu, a u Medjugorju imaju i Bogorodicu ... a gledajte, samo kako široke mase Bošnjaka i Srba svugdje u BiH puni prava, stomaka, novčanika, sretni i zadovoljni, bogati ji fizički i duhovno kradu hrvatskom puku pravo na jednakost. Sramotna uskogrudost! Trn kod susjeda je deblji od vaše klade. Ne vidite, sljepci, da pravde ovdje nema niko izuzev partijske oligarhije koje vas poput brava vode u etničke ali ne i ljudske podjele i pobjede. Potrudite se da sa svim obespravljenim gradjanima BiH, Srbima, Bošnjacima, Hrvatima, bosanskohercegovačkom jadnom puku izborimo prava za sviju, pa i za nas koji se ne svrstavamo u etničke torove, i za nas jer smo naprosto ljudi kao i vi a nigdje nas nema jer od vaših torova ne možemo da živimo.