Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje nisu majorizirani Hrvati, nego su majorizirani Hercegovci . . . Ne vidim da je HDZ dobio nesto puno glasova u Sarajevu i Tuzli nego tamo u Širokom Brijegu, Grudama, Čitluku, jednom dijeli Mostara i sl. pa nek tamo prave vlast... BTW ako se taj HNS organizovao zasto nisu pozvane druge stranke gdje ima Hrvata, a ne samo HDZ koalicija ( i ostale manjinske koje su osvojile manje od 1%).... Ja sam katolik i mislim da HDZ nije dobar za hrvate jer ih vode u propast. Sto HNS nisu organizovali dok su bili u vlasti, sto nisu zaposlili niti jednog katolika u Sarajevu , Tuzli itd HDZ bosanski zdrao, hdz hrvatski uskoro i on zdrao...
\'\'Majorizirani\'\' Ko .ebe tebe i tvoje misljenje.
Recite mi dali ruše BiH oni koji je vide kao uređenu državu sa 3 ili više entiteta u granicama BiH gdje ce svi građani BiH biti ravnopravni ili oni koji uspostavljaku vlast bez jednog konstitutivnog naroda, koji preglasavaju jedan konstitutivan narod, biraju predstavnike,.............
Mozda su Hrvati vecinski glasali za SDS a Mladen Bosic hrvatski legitimni izabranik, jer na birackom listicu nije bilo da se zaokruzi \'\'Hrvat\'\' Dragi Hrvati malo razmislite, a ne kao idioti da branite Covicevo privatno vlasnistvo.
http://www.vijesti.ba/politika/37933-Dodik-Rezolucija-Hrvatskog-narodnog-sabora-ugrozava-Srpsku.html
Ovi priznaju da je majorizacija na djelu.
Onaj tko je formirao vladu Federacije bez većinske volje Hrvata preskočio prekršio je temelje Daytonskog sporazuma, koji jamči ravnopravnost tri naroda. Ako tko do sada to nije shvatio, shvatit će kadtad. Ne treba gurati glavu u pijesak, situacija je potpuno jasna. Državu ste doveli na rub raspada, a za to tražite krivce kod lagumdžije. I Engleza, naravno. :)))
Nadam se da sam ovo prvi i zadnji komentarisao.... toliko od mene..