Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majkićko kad otvore lov na međede ti ne izlazi vani...
glava original blatobran od yuge..
Ona to i jeste zlocinacka i teroristicka organizacija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vidi prvih dama RS......
pa đe si Dušanka ljepotice naša, sjeme ti se zatrlo :D
Ma ne zločinačka, nego kriminalisticka, a ako su i takvi, pa moraju u zatvor, ne vidim šta je tu sporno.
A vidi ove ljepotice pored! Ne zna se koja krmaca vise hrokce i biba. Ovo kad legne kraj c'ojka, isto ko da se tuljan nasuka!!
POSLIJE PADDYA NE ZNA SE KO JE NAJGORI PREMA POLICIJI SRPSKE, SIPA ILI SRPSKA ŽANDARMERIJA : http://www.balkaninsight.com/rs/article/biv%C5%A1i-policajci-u-srbiji-optu%C5%BEeni-za-zlo%C4%8Dine-u-srebrenici-09-10-2015/1422/2
Dusanka haj na grah
genocidno zlocinacku
Ko nama kapu kroji... :D "Djeca nam se sad, moj Reufe, smiju", hahah, oooooj zivote...
neka si ti za jedan dan prenzije uzela 30 000 km,i neka si sina za prvo zapsljenje postavila na mjesto pomocnika direktora,kako je ovaj narod glup,ovim politicaima je posao da siju mrznju i strah a da uzimaju tom narodu pare na racun toga
Nek ga je ona primila k znanju..
MUP RS i jeste zločinačka organizacija i za to postoji presuda u ICTY, u kojoj se jasno kaže da su MUP RS i VRS počinili genocid u okupiranim dijelovima Bosne i Hercegovine. Nema tu šta ko izmišljati i praviti nešto od te genocidne institucije.
i ti ces spodobo polako na smetljiste istorije zajedno sa dodikom.dota te bilo i dosta si drpala pare pljujuci u ruku koja te hrani
Majkić: Od MUP-a RS su napravili zločinačku organizaciju >>> Ko je stvorio? Naravno oni, kriminalci na vlasti, koji očekuju da ih MUP RS pokriva u svim mogućim kriminalnim radnjama! " Gospođo" !
Kada bi Bog dao da nam ovi razgaženi 50-60 godišnjaci i 50-60 godišnjakinje, koji su se nakrali pa sada samo truju ljue na sve tri strane i na taj način blokiraju bilo kakav napredak ove zemlje NAPUSTE PREDOBRA RADNA MJESTA-FOTELJE, DA U ISTE SJEDNE MLADOST I KONAČNO PRESTANE BACATI OTROVNE STRELICE MOŽDA U OVOJ ZEMLJI NE BI BILO LOŠE ŽIVJETI. Ali avaj ako dođu neki NOVI upitno je njihovo pokradeno blago.
Zar ne shvataš, putujuće groblje bifteka, da te niko ne podnosi nakon što si uzela otpremninu od 28.000 KM pa se penzinisala na jedan dan. Zato ti je bolje da se nigdje ne javljaš jer izazivaš gnjev.
roditeljska paznja, djeco u drugu sobu :-)