Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj bosnjo komentara i shvati da ti opet rade o glavi pa ti spavaj, krkaj i nek te ne zanima ko ti vodi politiku, kritikuj sda i primaj pohvale od istih ovih ovdje
Ja, i?
Bez milionskih odsteta za zrtve ovdje ce monstrumi pozivati na belaj i ubistva. Pokrenite ponovo tuzbe u pravom smjeru drzava je postala nesigurna za nasu djecu.
Nedopustivo je da su dopustili da Srebrenicom upravljaju egzekutori genocida...
Kakva fajda kad rehabilitiraju ratne zločince,koji bi sve to svirepije ponovili..trojkaši podržavaju one koji rehabilitiraju,os Sanje do Prdare...
Dok se upisani zločinci ne kazne i ne naplati ratna šteta to upisano je nepotpuno.
U Tuzli ste svakog 11 bile na "Trgu žrtava genocida u Srebrenici" kod Gradske česme i niste smetale. Jednom ste otišle u Sarajevo i šta se desilo? Nabile vas Sarajlijice nogom u tur i rekao Bakir da ne krekećete. Munira je jedina koja ima pravo da krekeće u vaša imena i naravno Fikro Malinica a vi ostali nemate nikakva prava.
Kmeeeeeeeee Kmeeeeeeeeee jos jedno 40- 50 godina i nek je Hajirli ......