Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Giuseppe Carrieri professor filma I cineast iz Milana, rodjen 1985 u Napulju, ostvario je ove godine 54 minutni dokumentarac, pod nazivom In Utero Srebrenica. Sada je djelo u zvanicnoj selekciji CINEMED festivala u Montpellieru a dobilo je nekoliko nagrada, medju kojima najmanje cetiri puta, proglasen pobjednikom. Film prica o majkama Srebrenice i cuven je na cetiri strane svijeta. Logicno Srebrenicanke su u prvom planu.To im moze biti satisfakcija. AP
OOOOOhooj, živim za taj dan kad metastaze budu igrale kolo u organizmima članova "majke Srebrenice", "žene u crnom" i sl.
problem sa sudom je što mora suditi po zaknu, tako da možeš milijun posto biti siguran da je netko nešto počinio, ali ako to na sudu ne potkrijepiš dokazima koji su izuzeti temeljem zakona, možeš se slikati sa pravdom, sud ne sudi po željama, bar ne bi trebao...
Otkada to munirica i ostale bule znaju da pisu majke vam....
Od kako su vidjeli Hag, naprimjer?
Bembi crni vepru, ako je tacno to sto pricas, sad bi te za nagradu pozvao na bozicni kolac od loja. Uljepsao si mi dan sa ovom informacijom!
Joj jesu dosadne one... ajde je**m vam mater vise... Tipicna organizacija za kupljenje para... Jeste li skontali zasto sve zene Srebrenice se nisu preudale ? Da ne bi izgubile doplatke koje dobijaju iz budzeta.( Sehidske penzije, penzije, doplatke, stipendije za djecu i apsolutno besplatno skolovanje... i da dodamo jos privilegije i masu toga) A svaka ima zagondziju, cak i zive sa njima. Tipa ona glavna , vodeca, iz udruzenja ima 1 SUV, 2 kuce u Srebrenici i 3 stana u Sa. Mucnite glavom. Ta Istocna Bosna je pogana... daj im samo pare !
lafo udovica već 15 godina a 5 mališana piči iza nje
a ona što im predvodi i što se ofirala u UN-u, trebam li išta pisat, pa i Bakir iz šeset minuta je dokumentarac sastavio o njoj ("vaš" čoek), trebam li ja išta srat?
Proko j mater genocidasku ko te zvao ovdje da ti komentarises mars u krmetnjak gdje ti je i mjesto mamu ti posrbice nabijem na ovaj osuneceni glogov RAC. Tj raznjic
Sto si to ljut ?
Kad bi gledali obrazovane i pametne ljude po medijima koliko gledamo ovih par baba gdje bi nam kraj bio?
udruženje "kur.v.e" srebrenice" je već odavno postala politička organizacija! Sreća je pa niko od ovih lopuža i medijski eksponiranih đavola u ženskom obliku, nema nimalo moždane mase u svojim glava, tako da im je ta organizacija osuđena na propast!
Zašto vrijedžaš žene koje su pokopale svoju djecu? Hajde da ne kažem muževe, braću, rođake, ali DJECU!? Imaš li ti moždane mase kurvu ti majku *** jel?
Mamu ti yebem!!! Nisu pokopali djecu, jer su djeca zene i starci, nesmetano otišli u tuzlu! Pokopali su muževe i sinove ubice, kojima su ruke bile krvave do lakata sve ti yebem i živo i mrtvo!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (17)