Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
nane samo seru, sto se nesvete prije smrti, samo pricaju i placu, osveta, samo osveta...nane, majke u osvetu...
ETO KO NJIH SE NEŠTO PITA A TI TAMBURA POSERI SE SAM SEBI USTA DA TI DRUGI NE SERU
Ponjamke vam se na teoriju papansku srebrenicku.trazili ste evo vam ga
Odvratne su
NZS
Rospije
Nestacete kao sto ste i nastali cobani !!!! SIKTER......PS imate sta i slaviti......dan kad ste postali genocidan narod .....i prodali taj vlaski djon obraz za vjek vjekova......SIKTER !!!!
nene imaju zakrzljale min.dje hahahhahahahha hahahhahaa
bla bla truć truć bošnje, samo to i mozete..
farma pilica zve kokice hahahahahahahaha
Svi ono koji slave 25. novembar (cini mi se da je upravo ovaj datum nesto kao Dan drzavnosti BiH ili sl.) slave etnicko ciscenje i protjerivanje SRBA iz krajeva BiH koji su bili pod muslimanskom kontrolom!!! I sta cemo sad?! A, sad ovaj primitivac \"Tambura\" koji se izvještio u svečanom pokakivanju svega i svačega), svečano može da se pokaki i na majke srebrenice (namjerno malim slovima, jer bolje ne zaslužujete!)
Ja volim RS, ne znam što!?
SAMO S V E C A N O DA SE POKKAKIM NA 20-i SOTONSKI SERBSKI PRAZNIK BARBARIJE NE-HRISCANSTVA, SERBSKOG PRIMITIZMA, SERBSKOG VAMPIRIZMA PROFESIONALNIH SILLEDZIJA, UBBICA I SERBO-BARBARA PATOLOSKIH KOLEKTIVNIH ZVJERI...!!! SERREM VAM SE NA SVE SIMBOLE I SVE STO PREDSTAVLJA SERBSTVO I GENOCIDNU TVOREVINU...!!!
Majke zahvalite se stranki SDJA zbog toga,oni su je stvorili,legalizovali,podrzavali,hranili,odrzavali i dan danas to rade!