Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@atheos,yebiga haveru ne mozes ih pobiti sad...djeca su rodjena sta ces, sad im drzava treba pomoci..
ako dozvolite da djeca prespavaju u parku objesite se kolektivno vi na vlasti!!!
znam ovu ženu i njenu porodicu, nosila sam im pomoć nekoliko puta, može bilo šta - garderobu npr. onda prodaju na pijaci, bili su u mom komšiluku - nisam znala da su izbačeni iz te grozne, trošne, devastirane kuće...ZAISTA im treba pomoć, svaku noć oko 21h idu sa kolicima od kontejnera do kontejnera, tako sam ih i primjetila..
pomaže se Sirijskim izbjeglicama u BG, pa eto ko nema za prevoziti do BG pomoć , tu mu je pod nosom... to je jedno, drugo, NIKAD mi neće biti jasno zašto neko pravi čopor djece a ne može da se okupira....
Nije važno to što nemaš hljeba i gdje spavat. Važno je da imaš Republiku Genocidnu, da ne dočekaš zlatnog momka iz Kaunasa i da imaš Do-dicka da vam krade hljeb iz usta.
de mi Emire bogati reci gdje je to bolje u BiH????????
Drini svagdje je isto zato sto smo svi isti, samo drugo pakovanje