Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro bi bilo kada bi se druge dvije zene koje su \"bile\" sa Maidom Cupinom prijavile Udruženju \"Zena zrtva rata\" na telefon 033 628 121 ili dosle u Udruzenje Ilidža Otes Ul. Trg oteskog bataljona br. 64. ili neko od prezivljelih iz grupe koji su protjerani do Pobrića gostione, iznad sela Busak. ( Mislim da nas je bilo 43. )
neka prezivjelima Bog podari snagu za zivot....to je sve sto mogu reci...
Sve to, i dobro i lose, je zapisano negdje. Jednog dana svi cemo stati pred NJEGA i polagati racune. Neka to bude utjeha ozaloscenim i obespravljenim. Samo SABUR nam moze pomoci a vidite da kazna dolazi za zlocince i na ovom svijetu.
Ti si rovokator, a ovi nisu \"stoka\" nego su zlocinci. Stoka se kaze za nekoga ko ne zna sta radi, a ti i cetnici dobro znate. Vi, toboznji Alijini veliki muslimani, a u stvari cetnicki provokatori, pravite veliku Srbiju. I Alija je glumio \"stoku\" tj. naivcinu i budalu, a napravio je prvu srpsku drzavu zapadno od Drine. Nije to \"stoka\", to je cetniucka zlocinaska banda.
Srbi su stoka i to je malo receno s tim!