Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljko Komsic ce leci na rudu. Nije ovo SDP pa da se moze zajebavati
dobra granny XD
Dakle 25 godina nije bilo vrijeme za prave poteze ali je zato baš sada vrijeme kada je domaćica zauzela poziciju. Jado jadna svi to isto govorili svih ovih 25 godina, probudi se. Narodu Federacije je taman ova vlast, bolju nisu zaslužili a vala koliko su bistri sumnjam da bi je i prepoznalil. Bez uvrede (ja sam bosanka), na žalost.
ja sam se sad "istovario", tako da navalite na pravu stvar, za vas al sve mi se cini da cu je ja pojest
Mahmutbegović: Vrijeme je za prave poteze...da ali, jos od 92'.. tako bi trebala glasisit tvoja recenica?!
a ona će nam bezbeli reć šta su pravi potezi ... čim joj stručnjak bake šapne šta mu je žena savjetovala
Davno je prošlo vrijeme za prave poteze... Sad možete samo da zviždućete i da se pretvarate da se ne dešava to što se dešava, što i radite...
Pravi potez - Ukinuti lezihl***vice, tipa predsjednike i potpredsjednike federacije i njihove 'savjetnike.'