Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahah..koje li parodije, Abbas ode od jevreja i dodje u Bosnu gdje ga doceka jevrej Sven...hehehehehehe
Selam Alejkum,Ramazan Šerif Mubarek Olsun!
Razlog zbog kojeg je Abbasa docekao Sven Alkalaj a ne clanovi predsjednistva je vrlo jednostavan, zato sto je ovo bila radna posjeta, a ne sluzbena. U svim Protokolima svijeta takva su pravila. Ali koliko su sva tri clana predsjednistav ispostovala Abbasa govori cinjenica da su se svi vratili sa godisnjeg odmora da bi se sastali s njim. Ne uplicite vjeru u sve o cemu se prica. Postoji nesto sto se zove ljudskost, moral... Svako na svijetu zasluzuje minimum. 63 godine palestinska djeca ne mogu igrati fudbal na otvorenim terenima jer se boje napada. To jeste historijski palestinska zemlja, ali eto, sad tu imamo i Izrael. Neka zive mirno jedni pored drugih. Svi smo mi samo kratko na ovoj zemlji. Nemamo mi toliko zivota za dzihad tog tipa, za mrznju, za strah. Molim Boga za svijet pun ljubavi i postovanja.
On je dosao jer mu nesto treba. Nece on nama graditi dzamije i ne treba. Ne trebamo ni mi njega hvala Bogu. Cak i ako ih priznaju kao drzavu nama ne treba da uvozimo njihovo kamenje jer ga imamo savim dovoljno u Hercegovini a drugo nista i ne imaju. Zao mi je tog palestinskog naroda koji prezivljava sve to a ovi kao Mahmud, njima su racuni puni. Arafat je crko ko milijarder, odakle njemu to, koja je to ekonomija u Palestini, dok se ljudi jos uvijek bacaju kamenjem. A i sami ljudi, pa oni su navikli da zive od pomoci arapskih zemalja i svako malo izadju na ulicu galamiti ko stado kojim upravlja jedan cobanin. Hvala Bogu nemamo mi nista sa njima a ni oni sa nama. Arapi dalje od nase Bosne. I svi oni koji dodju to je fukara, nemoj da mislite da cete u BiH sresti bogatog arapa, ne, oni idu u evropske drzave, a ako se mi ne osvjestimo, nikada mi everopljani biti necemo.
Srbeljama-genocidazima i zlocincima,ubicama zena,djece i straca,kukavicama i s.pcima ce pomoci bratja Grci
Abbas ....dobices k.ur.ci.n.u ! ovde se Srbi pitaju, tvoje muje niko ne pita ni za sta 24 % tj. Balistan moze priznati okupirani dio Izraela!
Ovog palestinskog teroristu je trebalo uhapsiti jos na aerodromu
Dobro nam dosao Predsjednice.
Hoce li do Meka da odu? Ne mislim na Meku (i Medinu).
Hrišćanstvo je pokušalo ljude prizemljiti u smislu da čovjek treba da služi samo jednom jedinom bogu, Islam je pokušao otkloniti svaku sumnju u smislu da je čovjek samo rob Boga jedinog ... to je prvi priznao i jedan faraon, i on sam je priznao da je i on samo rob, a ne nekakvo božanstvo ... jer biti Bog u ljudskom tijelu povlači odgovornost za sušu ( nizak vodostaj rijeke Nil ), kao i odgovornost za ostale neugodne meteorološke i druge društvene probleme.
Mojsije je imao dobre namjere, ali je zakasnio sa kamenim pločama ... oni koje je izveo iz ropstva, počinili su užasnu grešku... njihovo zlatno tele koje su salili označilo je doba idolopklonstva ... dakle, bijeg iz ropstva starog Egipta je najopasnija greška jednobožačkog svijeta, koji je u praksi zasnovan na idolopoklonstvu.
Hej narode, suvišno je vjerovati da su svi arapi muslimani, jer ima i arapa hrišćana ... dalje, nisu svi jevreji automatski cionisti, ima i među jevrejima dobronamjernih ... ali na žalost vrlo mali procenat ... ali besmislene su takve \"analize\" .... svako mora imati neke osnovne parametre kao: 1-vazduh, 2-voda, 3-hrana, 4-utočište, 5-učenje i komunikacije ... dalje od toga je ipak luksuz ... kako pronaći izlaz iz začaranog kruga idolopoklonstva ???
Ko rodjena braca ovaj Mahmud i Sven...Oba kratalji, oba sijedi ko magarci, obadva poluslijepi, obadva O.S.U.N.E.C.E.N.I I OBADVA NEJEDU KRMETINU... Hahhaa.. Pa Jevreji i Arapi su BRACA RODJENA...
ciji je ovaj mahmud ? jel nas ?
sven alkalaj docekao abasa ??!!
Fala Bogu nek\' ste vi bogati, a ko je zaostao o tome se moze dugo diskutovati, a zna se ko zivi od mitova i kosovske bitke. Simo jarane, jedina prava vijera je ISLAM, dok sve ostale koriguju, popunjavaju i tako to, islam ostaje isti!
da nije sandzaklija i shiipatara sarajevo bi bilo obicna vukohebina..sve vrjedno stize odzdo od kriminala do politike