Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi Srbi, pa Srbi ... Sve da vam je, a ni ime vam nije vaše, niti potiče iz "srpskog" jezika ... negdje pročitah da vam naziv potiče iz arapskog jezika ... riječ s(e)rb znači u arapskom - stoka, deve, kamile ( a vi najvjerovatnije potičete od stočara), a "srbadija" - "čistač fekalija" (iz kanala). ... Eto, svašta se danas na internetu može naći.
Diskriminacija na svakom koraku, čak i prema mrtvima..... Hočemo svoj "muslimanski" entitet 100% čist, da živimo u vjeri i po vjeri .... Kad Srbi imaju svoj, Hrvati svoj ... Hoćemo i mi Bošnjaci svoj čisti entitet s našim zakonima. Dakle, trebaju nam 4 entiteta: 4-ti za Ostale i "multikulturalne". Tek tada će svi biti sretni. Nikakav problem: 4 države u državi BiH. BIH matica, a ostale državice u njenom vlasništvu. I neka svako ima svoj matični broj, pored JMB BiH.
Sve domokrate i patrioti BIH-e BI TREBALI dati podrsku Sasi Magazinovicu ! Srpski ekstremisti na celu sa aleksandrom pandurevic i vampirom dusankom majkic entitetskim glasanjem opstrujisu demokratsku funkciju drzavnih institucija BIH-e i pokusavaju takticki i planski preko genocidnog ministra civilnih poslova sredoja novica ( hinje) puno zakona i ovlasti prenijeti sa DRZAVE na entitete ! TAKODJE pokusavaju sprovesti "ENTITETSKE LINIJE prije POPISA STANOVNISTVA" cime stvaraju GRANICU izmedju entiteta a TIME DIREKTNO otvaraju vrata drzavi genocidnoj tvorevini i SECESIJU ! SVE je to OSMISLJENO u SANU kuhinji srbo barbara ! KAD ce napokon demokrate TUZITI genocidnu tvorevinu za sve opstrukcije, blokade i zavjere protiv drzave BIH-e i njenih institucija ! NAPRAVITE listu svih glavnih SRBO ekstremista-fasistoidnih srbo fasista i srbo totalitarista ko i njihovih placenika PA IH TUZITE ! Vrijeme je !
nema od toga nista. Drzava Republika Srpska ce imati svoj JMB, i zaboli nas za azijatima i njihovim brojevima. Njih ne treba ni registrovati. Osim akko bude potreba za deportaciju nazad kuci odakle su i dosli - u Anadoliju
Sve domokrate i patrioti BIH-e BI TREBALI dati podrsku Sasi Magazinovicu ! Srpski ekstremisti na celu sa aleksandrom pandurevic i vampirom dusanskom majkic entitetskim glasanjem opstrujisu demokratsku funkciju drzavnih institucija BIH-e i pokusavaju takticki i planski preko genocidnog ministra civilnih poslova sredoja novica ( hinje) puno zakona i ovlasti prenijeti sa DRZAVE na entitete- CIME DIREKTNO otvaraju vrata drzavi genocidnoj tvorevini ! SVE je to OSMISLJENO u SANU kuhinji srbo barbara ! KAD ce napokon demokrate TUZITI genocidnu tvorevinu za sve opstrukcije, blokade i zavjere protiv drzave BIH-e i njenih institucija ! NAPRAVITE listu svih glavnih SRBO ekstremista i njihovih placenika PA IH TUZITE ! Vrijeme je !
Rjesenje Ustavnog suda BiH je jasno, ali obzirom da su i registracijska podrucja odavno prevazisla uredjenje BiH onda bi trebalo i to da se preuredi.... Po meni najznacajnije je da je 1 oznaka za BiH a sve ostalo je manje vise ne bitno....
Zao mi je BiH i ljudi poput Magazinovic, koji se slomise od truda da se nesto dogovri i postigne u ovoj drzavi, i onda se nadju neki kvazi politicari iz RSa da sve bace pod noge i da manipulisu ovako vaznim pitanjem. Sramota.
BiH treba omladinu poput Magazinovica da je vode naprijed.Dosta smo mi slusali Tihica, Dodika i slicne starce i njihovo prosipanje pameti.
Djaba ti pricas moj Sasa kad oni djecu koriste za svoje politicke poene.
Bravo Sasa.
Magazinovicu potpuno se slazem, ne znam zasto koplikuju, kakve su ovo gluposti?
Stvarno ne znam cije su ideje i kakve su gluposti ovo oko maticnih brojeva, pokrali su nam sve pa sad bi da nam i brojeve kradu, bez maticnih brojeva dajeca nam ne mogu imati putovnice, zadravstvene knjizice i zdravstvenu zastitu, to sto prije treba rijesiti, kakve su ovo igre bez granica?
Zna znanje momak !
Ako znamo da je rješenje jedino moguće donijeti u Parlamentarnoj skupštini BiH bilo bi dobro, umjesto što se ovakvim najavama građanima daje lažna nada da će problem s matičnim brojevima biti riješen na nivou entiteta, energija usmjeri konstruktivno na iznalaženje modela za rješenje problema
Ma to ona Miletova ru.goba malo prodaje ublehe cobanima da im odvrati paznju od onih silnih para sto joj sef iznosi u majcicu ! SIKTER