Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je da smo konačno dobili podrobnije objašnjenje glede ovog pitanja, kako god da okreneš sankcije su trebale biti mnogo oštrije
Prekrajanja granica nema, nije ovo srednji vijek, poruka domacim politicarima da prestanu sa glupim izjavama o kojekakvim referendumima i otcjepljenjima!
E moj Saša, gdje si ti učio diplomatiju, pa Evropa plače za Rusijom i moli se da da ih rusi ne pocijepaju.
Šupačka organizacija i naši šupci kao predstavnici u njoj.
A niko ne moze sebi za pravo dati da pokrece pitanje gdje bi trebala neka granica biti i svojevoljno da ih crta kako mu na pamet padne.
Odlicno pojašnjenno...svaka rijec bi bila suvisna nakon ovog elaborata
Nasi novinari inace imaju problema sa svojim pozivom jer ih je 70% iz neke druge struke.
Nista cudno da su mediji plasirali dezinformaciju ... a ovo naravno da treba biti poruka svima koji misle da mogu silom nesto postici i sprovoditi svoju volju bez obzira na druge.
Na neki nacin je to isto,ali nije ista cinjenica da nasi novinari ne znaju razlikovati te dvije stvari...
al se zabrinuo CAR PUTIN sve se ceraka ima da uzme sta mu pripada POLA EVROPE
Ne brinite se MOJE OVCE Vasa sda ZLOCINACKA TVOREVINA I TERORISTICKA ORGANIZACIJA JE DOBRO OVCE SU NAM GLADNE VUKOVI SITI STA SMO VAM DALI ZA 20god DOK SMO NA VLASTI???
Eno Dodik plače
I to bi kao trebala biti neka kazna, nešto? Koje su samo ublehe ove bjelosvjetske organizacije, tipa UN, VE i sl.... Bože sačuvaj....
Je li nam ovo govori nosac torbe naseg dragog ministra?