Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebo Medi, ako koga treba biti briga, to su njeni roditelji.
lanac pedofila cirkusanata ;D btw. ni nalik maloj sa slike
hjoj da vidite malu kako se igra sa slonovima, a tek sa tigrovima pa jebem vam mater retardiranu hocete li prestat da prenosite vijesti sa okolnih portala, debili mrtvi. jebo vas prosinac usta sve redom
Ev kaze ukazala se Madeleine u Medjugorju :)))))
hmm, a po cemu ova sa slike lici na Madeleine?
mi smo slabi kakvi su portugalci..cuj optuzit roditelej da su oni ucestvovali u ovom. !!! a nebi ovo bilo ovak oda njen stari ne poznaje dosta poznatih osoba
photoshop ova slika vidi se
@tuga i zalost: pedofilija i homoseksulanost = nenormalno ponašanje i psihološko oboljenje ljudi = eutanazija po dijagnozi homoseksualnost je po meni još veći problem u BiH od pedofilije s toga mislim da bi više pažnje trebalo posvetiti iskorjenjivanju tog problema, a onda tek pedofilije i ostalih bludnih radnji.
E jeste majmuni, jako je smijesno sto je dijete oteto tako mlado i kada je konacno nadju, pitaj boga hoce li se uopste sjecati. A ti jijimiji nemoj positovjecivati homoseksualnost sa pedofilijom. Bolje se malo informisi, a nemoj sve stavljati u isto kos.
ponovo smijesne vijesti iz hrvatske, da ne kazem podvale... kad je to u nasem velikom selu bio cirkus zandji put? zivim kod rtv-a i ne sjecam se ;)
Bibip ...Beam me up, Scotty! :)))
Za sve ove idiote koji se izrugivaju: zamislite samo da je vase dijete oteto i kako bi se vi usrano osjecali...mislim da ovo nije tema za sprdnju.
Jebla ih ona sve. Koliko djece nestaje svakog dana a ovakva pažnja na jednu. Ovo mi je stvarnoi dosadilo
Nema više Moire Orfei, Embel Rive (Pive),...i cirkusi nas zaobilaze,...kužni smo. I ova vijest zaudara na Sarajevo=Otmica djece=Pederfilija.
Jucer je vidjena u Ferhadiji, trazi roditelje, reko sine oni su ti u engleskoj, kaze ona dobro i ode... :))) Ova mala je postala zajebancije svijetskih medija, a cuo sam da su joj roditelji zaradili milione na njenoj promociji, pomoci i svih ostalih zajebancija...