Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu Romi jedini kojima treba pomoc. Koliko ima djece Bosanaca da zive u istim uslovima pa im se ne pruza takva pomoc!!!
Cuj svim odlikasima hahahhaha jeste vi odvratan narod. Pa i oni sto nisu odlični imaju razlog zašto nisu. Bijedu svak vrlo lako odbaci. Fuj gade mi se ta razmišljanja
bijedo jedna
buduci "beraci" sahtova!
Super. Da se ima mogućnosti pa svim odlikašima u osnovnim i srednjim školama ovako nešto obezbjediti, kao nagradu za urađeno i kao motivaciju za sljedeću godinu
slazem se potpuno... danasnji odlikasi imaju nagradu da budu dozivotno na birou a motivacija im treba biti da sto prije odu iz ove drzave!.
Za svaku pohvalu, licno poznajem nekoliko primjera roma koji stvarno zele da se edukuju.
Lijepa i pozitivna vijest. Treba nam vise ovakvih informacija.
dodijelio bih ja njima malj, onaj seid sto kolje po sarajevu je cigo iz njihovog legla