Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije da bas volim vehabije al brate treba te malo nedgledati i ravnogorski pokret u Visegradu.
ma ja kad prpa udari, izvuku vehabije, narkomane, dilere na površinu
''Lukač je rekao da prijeteće poruke vehabija imaju namjeru da zbune i uplaše narod, odnosno stvore haotičnu atmosferu u kojoj se oni najbolje snalaze.'' smijesno bi bilo da to ne radi i dodik i ostali nacionalisti. plase narod vehabijama, cetnicima, ustasama, pa u strahu i haosu pokradose boga i oca.
Kakve vise vehabije kakvo sve? Da nas te vehabije terorisu svaki dan pa hajde, dje su vise??? Hapsite ovu gamad sto je pokrala drzavu.
Nije ti dosta što: 1)je BiH statistički prva po broju boraca u ISILu? 2)je od rata to danas počinjeno nekoliko terorističkih dijela (ubojstva policajaca, vojnika, pucanje na veleposlanstvo, bombe u crkvama...)? I ti onda pitaš "dje su više"? Evo ih, prije 2 dana, sretan? http://www.vecernji.ba/vehabija-vozilom-pokusao-ubojstvo-pa-pobjegao-1061977
@kikseroti to sda finansira da homogenizira ljude pred izbore kikse
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
aferim i trebate..........jos samo da ste isto tako ažurni kad su ravnogorske bradonje u pitanju