Proslave na otvorenom
0
Luda novogodišnja noć u BiH
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... zasto se nezna gdje su i kako nasi politicari slavili Novu? Jesuli je slavili ili nisu.... sta nam mogu poruciti i sta nas ceka.... tako rade u normalnim zemljama... Ovdje samo gledaju kako da BIH jos gore bude... glavu gore i mislite na izbore - koga birate da vasoj djeci sutra bolje bude... da nekopaju po kontejneru...
ja doceka i go.va.na,ja zvijezda i nastupa. . jedino su legende super, mada ne znam koliko oni raji odgovaraju za novu godinu... sljedecu novu godinu predlazem da u sarajevu pjevaju kice i onaj majmun sto je pobijedio na operaciju triumf.
ko te ba pita za kuran, sjedi kuci i klanjaj pusti ostale na miru.
Da li je neko prilozio ovaj govor kao popratni dokument za prijem u zapadne integracije i za ukidanje viza ili je ovo tek onako da se ima o necem pricati? Mozes zamislit\' kako jedva cekaju ovakve u ostatku svijeta! A sta ako zapad ovako nesto shvati ozbiljno, kao sluzbeni stav? Kako bi se mnogi osjecali da takav govor odrze negdje u EU samo s razlikom da se odnosi na one koji nisu dovoljno krscani/hriscani po njihovom shvatanj/shvacanju? Jos nesto za razmisljanje. Ni jedan ustav ovog svijeta ne bi bio odobren po Kuranu. Ovo su pitanja za razmisliti!
Pa Pipicu zasto ne zelis sebi Sretnu Novu Godinu, nego zelis samo NORMALNIM???CCCC.. Je li bila dupla piva za novogodisnje dezurstvo u \"KANCULARIJAMA\" sarajeva-x???
Najvaznije je da su Brano i Vedran (dj?) uzeli honorar od gradskih budala koje poseravaju kroz svoju isplagiranu muziku u svojim Boldrikovskim odjelima. Kakvo drustvo takva i zabava. Sretna Nova godina svima!
http://www.okcsana.org/index.php?option=com_content&view=article&id=6485:islam-i-obiljeavanje-nove-godine-&catid=57:islam&Itemid=96
Svakom ko zeli da slavi neka slavi,pa makar i deda MRAZA. Onaj kome se ne slavi ,zna sto ne slavi. Bujrum.
a skoplju giboni i prljavo kazaliste ... na sta je samo sarajevo spalo...
\"Slavilo se i u ostalim bh. gradovima uz neke manje i skromnije dočeke na otvorenom, ili pak u kafićima, klubovima, rerstoranima ili kod kuće.\" Ja gluposti! Nije se slavilo skromnije, nego deset puta bogatije, u Kreševu i Kiseljaku, naprimjer, gdje su također organizirane proslave na otvorenom, samo što vas na Sa-x boli racku za proslave u mjestima u kojima potu_rice nisu glavni, sva priča je u tome... Pa je onda bolje da se ni ne zna da je negdje bolje nego u Sarajevu, a bolje je svigdje bilo, koja budala bi uz nekog Šakovića i te nazovizvijezde narodnjačke čekala Novu godinu... Sarajevsko-potur.ički papanluk...
ja samo što sam zaspo probudi me ova v|ahadija sa urlanjem i pucnjavom heb0 li im papa racinger majcicu u najnoviju p|čkur|nu. trebamo podhitno počistiti ovu kopi|ad po gradu.
Jadnije nikad nije bilo. Nove godine ce biti gore i gore, nema buducnosti, srece, zadovoljstva, ljubavi. Sve sto imamo jeste: mrznja, zavist, nerad, patnja, agonija, smece. Ovo je raj za svakog mazohistu, obecana zemlja. Sve dok budemo majmunisali uz kafe, kafice i ogovarali druge ljude, nece biti napretka. A ne mozes stoku promijeniti, stoka ostaje stoka do kraja zivota. A ni od ovih mladih nema neke nade. Idoli su im ubice, kriminalci, politicari itd. Previse su nadmeni i misle kako su neko na ovoj planeti. A nisu nista drugo osim mrava... mrava koji pamti po nekoliko decenija i na kraju krepa. Mi ne posjedujemo nista, sve sto imamo jesu nase rijeci i um. Kada umremo ostaju bogastva, vile, kule, odjeca. Ali nasi ljudi to nikada nece shvatiti, nikada. Uvijek cemo biti najiskompleksiraniji narod na planeti i uzivati u nacelu: \"neka komsiji crkne krava\". Crna nas buducnost ceka, ako mislite da je ovo lose, onda niste ni vidjeli nista. Prokleti smo dovijeka... A vi se koljite na netu
Sretna nova 2010-a godina svim normalnim! BiH4EVER!
Je li ovo Emerik Gudelj na pozornici?
SRETNA NOVA GODINA !!