Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jel isao u banja luku da prdeka o popisu, cudno da se samo nama bosnjacima soli pamet kao da se izjasnimo!
pa on se u vlastitom gradu kreće s oprezom pšto ga torcida hoće malo naučit pristojnosti a kamo tek negdje drugdje...
predrag i boris...ahihihihhihihihihhihihiii....a jest im majka dala imena,vjerovatno je htjela da osramoti srbe sa ovom dvojicom .....i sta bosnjaci nebi znali sta su da im "predrag i boris" nisu dosli reci ali kao sto sam vec rekao to nisu ljudi to su "splicani"
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
UPRAVO TAKO..COVJEK KOJI JE UBIJAO, SILOVAO, PALIO A" OSUDJEN NA 15 GODINA ZATVORA", MOZE DA ODE U EVROPSKU UNIJU BEZ IKAKVIH PREPREKA..PA TO NI NA IGRICAMA TIPA gta V NEMA...AL ETO..U BOSNI SASVIM NORMALNA POJAVA..
Prolazniče operi usta i ustani kad spominješ ime Atif Dudaković.
@prolaznikbh Narod koji se branio od agresora ne moze biti zlocinacki... Mi smo ubijali samo vase vojnike, mozda se dogodio i neki individualan zlocin ali je to nista naspram onoga sto ste vi radili protiv civila (genocid i svakodnevna granatiranja, ubijanja). I sta ocekujes vi izvrsili na nas agresiju i da vas volimo ? A uostalom ne pise se muslimanskih vec Bosnjackih, cetalju nepismeni koji ne zna sta je vjera a sta nacija.. Armija BiH jedina legitimina formacija u ratu 92-95 !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bit češ kažnjen ako se lažno predstaviš…, npr. ako se zoveš Emir Kusturica, a kažeš da si Nemanja i Srbin. Tako je i ako se zoveš Ivo Andrić, a kažeš da si Srbin. Ali tada u Srbiji i RS-u dobiješ i stan i posao. Obrnuto gubiš. Isto ovo je u svim kombinacijama na Balkanu i bilo i ostalo, a u svim bivšim Yugama od 1918g. ćak i SFRJ do danas se pogoršavalo. Zato su se i falšale statistike i govorilo da je u Yugi Statistika " tačan zbir netačnih podataka", a ekonomisti razorniji od Peršing raketa. Evo na obrascu P-1 popisivać nema pravo da provjeri Ime, ili Matični broj u LK-i ili CIPS prijavi boravka, a ima pravo i OBAVEZU da čak metrom mjeri WC i KUPATILO. Na obrascu P-2 (27) nema čak pravo da provjeri vlasnički list za površinu zemljišta niti može da odvoji zemljište u vlasništvu i u zakupu. Čak ne smije da pročita ni nepismenoj baki, modalitete ponuđenih odgovora napisanih u popisnici. I ko na osnovu takvih podataka može nešto da PLANIRA ?? Ili ćak nekoga kažnjava?
ma nek s eon drzi svog ateizma nije problem svaka cast ali nemoj slucajno u bas bosnjacima soliti pamet kako to nije bitno i nije vazno uopce idi malo u b.luku i mostar pa njima prospi tu pricu pa da vidimo kako ces proci dodik ce te silovati sa stapom
Ne znam cemu tolika frka oko popisa,izjasnite se kako hoćete,i to je to...sad sve naki klosari polemisu,odrzavaju debate,ko smo i sta smo,pa valjda znamo svi mi u BiH ko smo i sta smo,a ne da nam reisi,popovi,fratri pricaju o tom...nismo valjda toliko maloumni,bar ja nisam...
znaš kako se radi? dva-tri propala skojevca okupe tridesetak 80-godišnjaka sa partizanskim penzijama i pjevaju im partizanske pjesme i pričaju kako je tito bio bog otac. poslije: uvijek ostane neka kinta za kavu i cigare... isti obrazac i ovdje.
a tu smo... njih ne bi trebalo biti briga, ali je zato tebe briga kako ću se ja ili onaj tamo izjasniti; zar ne vidiš koliko je apsurdno. ova dvojica idu po čitavom balkanu, objavljuju tekstove u nekoliko država, tj javne su ličnosti koje imaju pravo i dužnost govoriti i spašavati nas od jednoumlja, ili možda misliš da je to pravo i dužnost rezervirano samo za hodže i popove, opet apsurd.
za mba da išao je
Iduće godine u ovo vrijeme Tuzla slavi 70 godina oslobođenja od domaćih i uvoznih fašista. I što je još bolje, nisu je zauzeli ni u ovom ratu a i neće. Ako za ovu državu ima nade, onda je ona u Tuzli. Tuzlaci, ne dajte se
nece fasisti ali hoce ovi hedonisti da nam sole kako trebamo biti jos malo multa-tuta dok se ne razvodnimo u pivi i zaboravu
nisi mi baš jasna... Tuzla je uvijek bila multi-tulti i takva će i ostati... a ovi koji su za torove... pa makar toga ima dovoljno
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Idioti! S tim da je ovaj Dezulovic malo veci.
Svalka čast momci i hvala na svenu !
pa ovaj, vec pomalo dosadni, dezulovic dozivljava renesansu u bosni, nema gdje ga nema, "otvara nam horizonte", prica kako treba da radimo, razmisljamo, ko njega placa pitam se?!
Vlah govori Bošnjacima kako da se izjasne isto ko tarzan majmunima
nije baš, on je više pjenio tako ko ti
greška, nije za ovdje
Skup se održava u kafani iočekivati da pijana glava kaže nešto pametno može malo sutra.
Jedna ispravka, nije u kafani nego u pivnici... kafanu su davno prevazisli, popili, sta li vec... valjda vole svjeze da popiju... svjeze naliveno pice svjeze ideje...
ovo je tuzlanska pivnica seljačine... to je institucija... kolko znate toliko i pričate
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bošnjaci od 3 naroda su vazda prvi kad je prebrojavanje i podjela u pitanju. prvi su osnovali nacionalnu stanku sda i evo prvi krenuli u kampanju "bitno je biti bošnjak", a puna im usta građanske države.
Pa Bosnjaci samo i postoje u ovoj drzavi, samo ovi BH katolici i pravoslavci imaju krizu identiteta i misle da su hrvati ili jos gore srbi.. BOSNA BOSNJACIMA !!!!!!!! ONLY DEAD SERB IS A GOOD SERB
Ocam' onaj Adi Sarajlić pravi laksativ, čim ga čovjek vidi sere mu se
Samo se u Federaciji prosipa suplja o popisu, da bi nas sto vise podijelili. Ja znam kako cu se izjasniti, a to je Nacija Bosnjak, jezik Bosanski, vjera : Ateista/nevjernik. Moji pradjedovi, jos od kraljevine Bosne smo bili Bosnjaci pa zasto se i sada ne bi tako izjasnjavali ? Jbg silna okupacije i ratovi su doveli do danasnje 'krize identiteta', isto kao sto BH katolici i pravoslavci umislili da su Hrvati i Srbi.
Kome ti to copy/paste postavljas ovdje ? Naucio sam davno da ne citam lazi, jer sve sto dolazi iz vasih usta je laz, jedino Srpkinje ne lazu kada kazu da vole osunecenu cunu... Bosna Bosnjacima, srbe na vrbe !