Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko care zivio ti nama jos 100 godina...:)))aBd da bude i pokoja penzijica jos,ovi drugi su poklepali sve zivo,grade vile,vozaju bijesna auta.Al\' drazi su ti cobani ovim ovcama...pozz
svaka čast na samoopisu. kloc si da nema dalje. Haj sad i meni familiju spomeni... nasekiraću se u pm...
Kako ne mogu.naguraju na % koliko treba i eto ga.Ali mogul funkcionisat ne mogu.
joj ovih de bila iz sbb-a . c cc
Tako je. Ne mogu sklopiti vlast bez četiri asa: SDP;SDA;HSP;NSRB. Zato Špiriću, nek ti je bog na pomoći. Odlučili ljudi da još jedan mandat preguraš, ni kriv ni dužan. Hoćete para i gotovo.
ti bi trebao da participiraš u odmaralištima pod nadzorom Ministarstva pravpsuđa RH...banditu jedan bjelosvjetski
Uzalud takvi sastanci s pokusajem uspostave plemenskog saveza! Ne mozete uspostaviti vlast u FBiH bez parlamentarne vecine-koalicije koju cine SDP-SDA-HSP-NSRZB! A ne mozete je uspostaviti ni na drzavnom nivou bez spomenute koalicije!
sto misliš Niko da se jedan sastanak održi u Splitu ili ZG naprimjer....bi li ti došao na sastanak i po \"pomoć koju dobijaju svi Hrvati??? Ljiljane moj neprežaljeni, sve sto imas hrvatsko u sebi je metak HVO-a...