Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bi me zacudilo da i Veselin Vlahovic postane ministar sporta i kulture.
BAtka za ministra pravda BiH ! Štoooo da ne ? PA nije Sebiju razvalljivao !
Ne trba ni o moralu kad mu sa kcerkom izadje neko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja se poplasim kad vidim kako poplasen izgleda
Vejsile, nije to pseca briga.. Ostavi se suplje price.
po kojem zakonu idiote kakav je to zakon koji dozvoljava da cetnik koji je ubijao narod u ratu bude u nekom nasem vijecu pa vi politicari gazite po nasim mrtvima koji su zivot dali za ovu zemlju samo vam je stalo do naroda kada trebaju izbori biti najbolje ce biti da dovedete mladica i karadjica da sa vama tu sjede u udobnim foteljama sram neka vas bude ovog naroda a doci ce novi izbori vi sigurno necete biti na vlasti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Apsurdistan na nivou.
u sledecem sazivu momcilo kraisnjk presjedavajuci vjec ministara(izjavio je da nemrzi muslimane)a radovana za predsjednika bih izbaciti trojno predsjednistvo kako je pocelo necudim se i da se ovo nedesi sto sam napisao.
Gospodinu Lovrenovicu, kazes morali bi imati debele razloge da ne prihvatite kandidaturu odlikovanog cetnickog vojvode. Halooooooooooooo! Hej cetnicki vojvoda i to odlikovan ma majka mu stara vi nemate ni trunke morala i odgovornosti prema narodima ove jadne zemlje. A gdje je tvoj moral ?
Pa i Hitler je izabran po zakonu, zakonskim procedurama i demokratski.
I NDH !
Karadžića za ministra zdravstva, a Mladića za ministra odbrane i super. 'bem ti Bakire majku, za šta mi je pola razreda izginulo, jade jadni, raspad'o se dabogda.
SDA je veliko zlo,bas veliko!
E ovo je vec pitanje morala ovih koji pitaju za moral. Problem je sto su previse zadojeni mrznjom, ne pomirljivi, ne po pravljivi. Okrenite se malo oko sebe, mozda je drukcije nego kako osjetite.
Ljepsi je od Majkicke
moral je za vas nešto nepoznato.......................
Ovo je kao npr. da židovi stave Hitlera za Ministra kulture.. hahaha.. u svojoj zemlji.. cirkus od zakona i idiota koji vode ovu zemlju.. Treba staviti Vehabiju za Ministra prometa, a nekog Uju za Ministra.. ovdje pomoci nema..
dero ti ja nanu po zakonu
i ovo je bh,zemlja paradoxa,zlocunaca,lopova,kriminala,korupcije,septicka jama europe
"Morali bismo imati velike i debele razloge, protuzakonite, da gospodin Poplašen i bilo ko drugi ne mogu biti kandidati", zaključio je Lovrinović. WTF???
vama su napunili glave komunjare i koekakvi nazovi akademici i kurci a cetnici su bili regularna kraljeva vojska u kojoj je bilo dosta muslimana slovenaca srba i drugih.procitajte nesto sto nijsu napisali titini komunisti pa ce vam biti malo jasnije
@momcilo.ilic.568 boli nas qurac ko su cetalji za tebe mi znamo koliko su naroda oni pobili i za nas su bili i ostali prljave i podmukle masovne ubice.
...SVAKAKO NE GORE OD BALIJA!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fašista fašistu uvijek osjeti...