Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Organizatori trebaju osposobiti skijanje oko vrha Bjelasnice jer je tamo uvijek minus, a ne dole na 1200 m nadmorske visine.
bosna i hrvatska....dvije turisticke velesile....jedan zimski a jedna ljetni turizam........lezi hljebe da te jedem :)
sinoc je bjelasnica bila super na nocnom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Drago mi je da je Klix onemogucio komentarisanje pojedinih postova.Treba ici jos dalje i omoguciti samo komentarisanje sa punim imenom i prezimenom.Dosta je vise isfrustriranih i iskompleksiranih hejtera koji sire mrznju pod plastom slobode govora.Ostavite opciju shera na drustvene mreze pa neka svako siri hejt na svom profilu.Posjecenost nece pasti ne brinite.Ko ima nesto da kaze neka i kaze ali punim imenom i prezimenom!
eto ne bi bilo laznih imena...
Kad bi dijete pitalo mamu zasto je tata u zatvoru a mama rekla zbog govora mrznje mozda mu ne bi bilo svejedno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
relax masaža za vas kanton sarajevo informacije na https://www.facebook.com/antistresmasaza
pogledajte video hahhaa http://hollywoodabuse.com/the-accused-gang-rape-scene/
Uspjesna sezona, kao i sve u BiH, nazalost
Kad su niske temperature pravite više umijetnog snijega jer se ne topi brzo prilikom visokih temperatura..
Video koji vam oduzima dah http://sh.st/pHnQX
Ovo ce da rastuzi sirotinju koja danas nema sta da jede gdje da skijaju hmmmm
Nije da sam pristalica teorija zavjere, ali sam lično svjedok ovoga: Prije 15 -tak godina na stranom biznis kanalu (vjerovatno CNBC ili sl.) gostovao neki direktor jedne od velikih kreditnih institucija (iznad komerc. banaka). Kaže čovjek da od tada, ubuduće neće odobravati sredstva, kredite za skijališta i ski-resorte koji su južno od te i te geografske paralele. Pogledam na kartu ta paralela je negdje u visini Slovenije čak još sjevernije. Tada nisam razumio tu strategiju, ali mi je mnogo, mnogo jasnije na šta je mislio taj čovjek zadnjih 5 godina. Ništa na ovom svijetu nije slučajno....
Mi mislili da se topi zbog temperatura u minusu
"Problem nam je otopljavanje. Temperature idu u plus, pa smo obeshrabreni jer gubimo veliku količinu snijega, asli skijanje držimo otvoreno" Šta pizdite odma, jedan malo ojužilo i odmah kuknjava, sutra popodne snijeg a onda opet od ponedjeljka sunce i ujutro hadno
kako do Jahorine autobusom iz SA?
ali raja, ja fakat pitam za raspored voznje odakle polazi, cijena povratne karte itd? cisto informativno.
Joj ove nagle promjene nisu nikako dobre. Sad kad opet virusi pocnu da napadaju. A snijeg, nadam se da ce nam opet doci. :-)
Kada mali, pobjedi velikog http://spijun.org/?p=1538