Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih da naslov glasi:\"Katastrofalan učinak federalne vlade i parlamenta\": Ova zadnja vlada koju je vodio Branković i federalni parlament je jedna gomila kriminalaca,moram tako reći,čast pojedinim ljudima ali njih je stvarno vrlo malo,vrlo vrlo malo.Oni ništa nisu radili,njih nezanima stanje u društvu,javne pare su se trošile nemilice.Pred zadnje izbore i poslije izbora donešeni su tzv socijalni zakoni koje je bilo nemoguće finansirati.Takva finansijska opterećenja nebi mogli izdržati ni daleko razvijenije zemlje.U vlasti je jedno opšte rasulo,nezna se ni ko pije ni ko plaća.Sada se zadužuju kod mmf-a da bi bar kako isplivali na površinu.Sad kada je još i svjetska ekonomska kriza zavladala pa i nas je zahvatila,sada uvode štednju.Pa dobar domaćin štedljivo se ponaša prema budžetu uvijek,nikada se ne rasipa.Oni sebi dižu plate,naplaćuju dnevnice,raznorazne komisije naplaćuju u VRIJEME RADNOG VREMENA što je cinizam i bezobrazluk bez presedana.Jerdna veća interesna grupacija.
ja bih da im se do kraja mandata uplacuje samo 12,71% plate i doprinosa jer su toliko zakona donjeli, toliko i treba da budu placeni. To znaci umjesto 3000km plata treba da bude 381,3km