Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali, dzenetska hurijo , nista te ne moze vratiti vise. nikakvi stubovi rasvjete, trotoari, lezeci policajci ... neka ti Allah podari lijepi dzenet I sve dzenetske ljepote. porodici na ovom dunjaluku sabura do ponovnog susreta sa Alijem .
Pitanje je da li su vlasnici kuca u toj ulici mozda izvukli malo po malo metar-dva posjeda na uštrb ulice, trebate to vidjeti u katastru!
Znaci dijete je moralo nastradati ni krivo ni duzno da skontate da treba postaviti sve moguce zastite oko skole, mamlazi, jer je to skola i tu treba da voze 20kmh ako ne i sporije, nije dionica od 5 kilometara nego nekoliko metara. Serem se ja na ovakvu vlast i vukoebinu istu.
Glavna prepreka je betonska ograda dvorišta kuće na poćetku ulice, nemoguće je vidjeti nižu djecu od zida ako se kreću u školu pojedinačno( krecu se pogrešnom stranom), TROTOAR je rješenja i obrazovanje djece kako da koriste ulicu bez trotoara
srušit zid taman da je fortin
kako ? da srušite škole i napravte podalje od ceste ?
Koliko je koštalo da se naprave onoliki stubovi od betona, moglo se izgraditi da ulice imaju trotoare. Ulice bez trotoara u naseljima je van pameti
Obecanje za iducu godinu, iduci budzet, sve nesto u buducnosti, zar nije moguce odmah na neki nacin djelovati?
Do kada ćemo trpjeti teror da nam se škole zovu po svakojakim srboćetnicima?!
@KonjKojiTipka Mesa Selimovic vec postoji
Konju koji tipka, dobro nisi reko Emir Kusturica, hebote magarac.
A ostale skole
Ostale imaju normalna bošnjaćka imena i ko take ne ugrožavaju saobraćaj.