Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko na ovom stolu u ugostiteljskom objektu vidi fiskalni ili bilo kakav racun ima oko sokolovo
Vidiš čašicu? E, u njoj je!
Okup četnika na kafi. Sve su to ista go****!
Mujo: Halo, je li to Vodovod? - Nije, dobili ste Toplanu. Mujo : Maaaa, j...m i vama sve po spisku! E, tako ja vidim ovaj skup.
Blago majci.
Ovako i moje tetke sjednu, kokodaču pa kasnije prepričavaju kokodakanje. Ona meni ovo, ja njoj ono. Ona meni tako, ja njoj ovako. Trebala bih im sugerisat' da pišu kakav blog.
uz kafu se prave zakoni lopovluka
Dobar je Vaske , objektivan i ima damu za razliku od ostalih .. Respect ;-)
Povraca mi se od ovog Vaskovica. Nesretnik, dize cijenu pred izbore! 😝
Pije se Franck kafa :) a đe su vunene gaće, haaaaaa, ĐE, HA, a đe su?!
Ovaj Vasković bi mogao bit uzor, idol i ideal svakom tipu iz politike PC, da ne kažem svakom stanovniku manjeg entiteta... !?!
Ovaj Vasković bi mogao bit uzor, idol i ideal svakom tipu iz politike PC, da ne kažem svakom stanovniku manjeg entiteta... !?!
@poker Bravo!
Znam ovu trojicu na slici desno a koje ovaj ljudina lijevo u šorcu ofarban u plavo :)
Vaske, legenda,mudonja,rijedak gospodin. Zelim mu se najbolje,jedino jos njegov blog citam. Vasketa za predsjednika bih.
Dodik je umislio sebi nešto, ali kao što kažu ko visoko leti nisko pada. A pad će da bude bolan.
Hebe Vaso, ne vadi... 😎
Isto kao da citam neku komediju:)))
too long didnt read