Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj gospodin Amir inace propali pjevac ima 15 dana radnog staza u agronomiji....pa ne znam sta na to dodati... inace mislim da ni u jednoj normalnoj drzavi neko sa tako slabim CV-om moze biti direktor jedne dobro stojece firme kao sto je P.D.Butmir..... Zali boze ovog jadnog naroda sto se bori da zadrzi radno mjesto. Samo ne znam gdje su doticni bili 1996. kad je ta ista firma bila srusena i kada su je isti ovi radnici dizali iz pepela. Sramota!
Neki dan slušam ovog' Amira, ne zna čovjek dvije rečenice sastaviti. A i logično mi je nekako, čim sam čula da je kadar Lijanovića hahahhaha to je taj nivo svakako.
Čuvajte svoj posao, dok se imate za sta boriti !!!!
A sta drugo ocekivati od nekog koga je postavio Lijanovic da moze da za njega krade, laze i vara...
Pravi cirkus !
Ko da gledam da ga je nasavjetovao Lijanovic da ovo uradi. Kriminalci...
Tako im je kada su postavili za direktora nesposbnjakovića
sta ces nasilnik, ko i njegov Predsjednik Jerko Ivankovic LIjanovic i kao i cijela stranka Narodna Stranka Radom za Boljitak