Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva bi bila sudbina ove Države da se ovaj dvojac, Slučajni i Šćepo 1992. nešto pitao!
eto radoncic i lagumdzija poceli placat racune dodiku i covicu,pa nisu ih valjda dzabe ubacili u vlast
što je katoliku milo to mu se i snilo... ...a s njim i portalu katoličke mladeži klitoris.ba
@dominik. Ti dominik ne kontaš da je treća izborna jedinica rezervisana za OSTLE tako da ces svog prestavnika birati u istoj izbornoj jedinici u kojoj ce biti Sejdic i Finci, ostale dvije su rezervisane za Srbe i Bosnjake!
Jedna mostarska druga sarajevska.
SDP = izdajnička gammad
SEJDIC-FINCI-Jedna izborna jedinica BiH (clan ili presjednik)+ tri izborne jedinice (tri clana ili podpresjednika) Svi ce biti zadovoljni,Svi ce imati svog prestavnika i BIH ce imati svog prestavnika.
Delegacija Bosne i Hercegovine u četvrtak se dobrano obrukala na godišnjoj skupštini Međunarodnog fonda za poljoprivredni razvoj (IFAD) u Rimu. Prema internom dopisu Arifhodžića, koji je u posjedu Dnevnog Avaza, Čamdžić mu je bez izričitog povoda i u namjeri izazivanja incidenta u prisustvu savjetnice ambasadora BiH u Rimu Vesne Njegić i savjetnice federalnog ministra poljoprivrede Ane Bašić, nakon samo nekoliko minuta zajedničkog prisustva na ovom događaju, uputio niz uvreda. - Ambasadoru BiH u Rimu uputio je riječi da se j... i da ga nabije na k..., pa je napustio stol rekavši da će on raditi ono što je naumio, a da mi radimo šta hoćemo, tražeći da ga prati Bašić. Zatečen primitivizmom i prostaklukom čovjeka kojeg sam prvi put u životu susreo, ostao sam nijem i zaprepašten - naveo je ambasador Arifhodžić u svom dopisu.
@HSP_Budimir Što se lažno predstavljaš i guraš Hrvatima u usta nešto što nisu rekli? Ako ne razumiješ Hrvate šuti. Nikad se nije reklo da Hrvati traže isključivo treći entitet. Hrvati traže zaštitu svojih prava, a kako će to biti nije toliko bitno.
I ne treba da dolazi kod vas predsjednice, samo tvrdo sa bracom kamenjarcima(oce treci entitet) kakav treci kakve pi.z.de. ma.t.e.r.i.ne samo da mogu hapat sto vise, zato da im je u ministarstvo da proguraju na vladi treci samo tvrdo s njima. fbih se treba uredit jedinstvena kakvi kantoni kakvi bakraci, al nama Hrvatima treba obezbjedit modalitet u domu naroda da biramo kako predsjednika i ministre normalno da je to stvar dogovora sa pobjednicima izbora. DOSTA JE SE OVA ZEMLJA NAPATILA JOS OCE DA JE OSAKATE PA DA HODA NA K.U.R.CU, jedan entite je RS to je jedna noga OSAKACENA VEC, fbih jedva drzi tu drzavu na drugoj nozi, a braca HDZ oce i treci da joj fiknu i drugu nogu da stoji onda na K.U.R.C.U. Pozz iz uskoplja
M.Selimović: "Ni sa kim istorija nije napravila takvu šalu kao sa nama muslimanima. Do juče smo bili ono sto danas hoćemo da zaboravimo. Аli nismo postali ni nešto drugo, stali smo na pola puta, zabezeknuti. Ne možemo vise nikud. Оtrgnuti smo, а nismo prihvaćeni. Kao rukavac što ga je bujica оdvojila od majke rijeke, i nema više ni toka ni ušća, suviše malen da bude jezero, suviše velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjećanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadništva, nećemo da gledamo unazad, а nemamo kud da gledamo u naprijed, zato zadržavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog riješenja. Preziru nas i braća i došljaci, a mi se branimo ponosom i mržnjom. Htjeli smo da se sačuvamo, а tako smo se izgubili, da vise ne znamo ni šta smo."
Lagumdzija je DANAS IZDAO DRZAVU, ARMIJU RBIH-e, DAO VOJNU I DRZAVNU IMOVINU GENOCIDASIMA SRBIMA, LAGUMDZIJA JE GORI I OD KARADZICA I MILOSEVICA ZAJEDNO ! Zasto nema detalja o danjasnjim odlukama, ZNACI DA SE OPASNA IZDAJA DRZAVE RIH-e kuha u pozadini s trecim entitetom ! Eto Bosnjaci, niste dali glasove Silajdzicu, jedinom politicaru koji je iskreni patriota, a lagmdzija je gori od genocidasa srba HILJADU PUTA ! Dade lagumdzija sve genocidasima srbima sto nisu genocidasi srbi mogli dobiti oruzjem !
Treba samo jos mali izdrzati mladi Hrvati ce ubrzo bjezati iz Bosne u trazenju posla po svijetu,stari ce izumrijeti te eto jedna briga manje za Bosnjake. Bolno ali istinito.
cijenim iskrenost hahaha, i kad se ne slazem sa stavom. ja ne vidim treci entitet kao cijepanje beiha, samo preustroj, no jasno mi je da ga dosta bosnjaka, zbog negativnog povijsenog iskustva takvim moze dozivljavati. treci entitet nije idealno rjesenje, ali je najmanje lose, ja tako mislim. to pokusavam komunicirati, da i mi imamo prava na svoj nacin razmisljanja i ustroja, opet - bez primjene sile. i, moja poanta je da je beiha dugotrajnija i vazanija od entiteta, zupanija, nahija, okruga, itsl. to su sve forme organiziranja teritorije, beiha je malo siri i trajniji pojam. forme se i mijenjaju i evoluiraju.
@dominic Hvala na odgovoru. Zelim da su svi gradjani BiH ravnopravni,sa svim pravima i da se Hrvatima ne biraju predstavnici,nadam se da ce se neko rijesenje postici,i da,Hrvati i da spadnu i ispod 5% trebaju ostati konstitutivni,jer smo duzni puno franjevcima,koji su istinski voljeli Bosnu. A sto se tice treceg,treba da razumijes da ja kao Bosnjak NIKAD necu na to pristati,jer mi to znaci jos vise cjepanje moje drzave. Ne zelim treci JER SE BORIM I PROTIV OVA 2,narocito RS nastalu na genocidu,etnickom ciscenju,ubistvima,silovanjima... Pozdrav i ispis
hahaha u federaciji treca izborna jedinica a dodik izade neokrnjen!svaka cast lagumdzija i scepo!treba vracati dug za fotelje!
Čini mi se da je dr. dabić imao posla s tobom!