Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će te malo manje biti konstittutivni i Hrvatskoj. Pozdrav Ljupku.
HRVATA IMA U HSP SDP SDA NARODNOJ STRANCI ZA BOLJITAK HSS-NHI I OSTALIM STRANKAMA.NISU SAMO HRVATI ONI KOJI NOSE ČLANSKE ISKAZNICE HDZ BIH I HDZ 1990.ČOVIĆ I LJUBIĆ VODE MAJORIZACIJU HRVATA BOSNE I BOSANSKE POSAVINE.
PRAVI HRVATI SU HSP BiH I NISMO KRIMINALNA SKUPINA U HDZ BiH i HDZ 1990.
Treba I u Bosni promjena, usvojiti zakon posle 40 God. Starosti Nema pravo se bavit politikom. Pretezno su stariji sve nacionalisti. Mladji se lakse uklope i dogovore.
Boli njega on ima I posao a I placu. Malo koju suplju za novine a lova kapa. I ja bi volio ovaj posao.
koja ulizica
Biće hrvatima i KUKU a i riku
@SRB-IN (donji) :) vuku korijeni a?
Ja mislim da su sada pravi Hrvati majorizirani u R.Hrvatskoj zato što nije više HDZ na vlasti i da treba ponoviti izbore sve dok HDZ ne pobijedi 100%. A ovi su lažni Hrvati pošto nemogu biti prave Rvatine jer to pravo imaju samo glasači ZNA SE HDZ-a.
pa ljubicu, sta je to,niste ni tamo izabrani od vecine drzavljana hrvatske ali ,nu ,vidju djavla, SDP koalicija u rvatskoj je legitimna i \" a-de-ze\" nema veze sto je majoriziran,dok u BIH ne mere, \"a de ze\" je rvatska stranka koja je mora biti na vlasti ili nece niko...
Molim gospodina Josipovica i Ljubica za entitet u Srpskoj Krajini :)
samo se ti uzdaj Ljubicu,nece vise biti dzaba rapa,kad god to zatrazi HDZ, evo vam ne vrecama, nego bagerom su vam davali novce,sad treba da se vrate te pare, bit ce vas dosta u cuzi,samo lagano,jedino sto vam je ostalo je to da zajedno sa haberom iz Laktasa,zaprdzivate jedno vrijeme a i tu se suzava krug,samo lagano,Bosne ce ostati,isto kad je opstala tisucu ljeta ,isto kada je opstala,kada ste zajedno sa dr Dabicevim snagama udarali, i dzaba opet,Povjest ce te pamtiti vise kao negativca i prodanu dusu,
g. Ljubicu to je jasno iole pametnom covjeku znamo ko se bio ponadao da ce biti drugacije :)
Ovaj Ljubić sa onim čalama izgleda isto kao da je iz 80-tih ispao.A i on obični spletkaroš,oborio aprilski paket jer je htio napakostit Čoviću,bolji njega racku i za državom i za Hrvatima.