Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U koaliciju sa HSP-om prije izbora a nakon izbora u kolaliciju sa HDZ-om. Samo se Kresic Stjepan usprotivio i napustio stranku. Ostalo sve samo samo kompleksasi. Jedini oravi Hrvat jue Zvonko Jurisic i oni u njegovoj stranci. Ostalo je trebalo u dijasporu pa nek uzimaju druga drzavljanstva kad im se pradjedovsko Bosansko ne svidja. Ha ja. A Ljubic - konj. KAd ga vidim u onim brilama narandzastim, poza ko daje Al Pacino, a karakter Nula. Prodana dusa, al nece ni on dugo valjda ce se osvijestiti taj narod. Mora.
E jes ovaj Ljubic hablecina da Bog sacuva. Ono da ocekuje dogovor?
normalno, to ce proc\' kad meni nokat naraste tamo gdje mi nikad nije rast\'o
kako je on to fino issplanirao, prvo principi, pa premijer, pa rekonstrukcija federalne vlade, pa promjene ustava, pa treci entitet u kojem je i posavina... a onda, ako bog da, i odcjepljene i pripajanje matici. i hzhb i krnje rs. e moj bozo, konjusino retardirana