Nova koalicija na pomolu
0
Ljubić i Tihić nasuprot Dodika i Čovića
Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zasto nije moguce komentarisati tekst o Bosanskohercegovačkom Balu 2010???????
HOCEMO DA SE ZAKON O LUSTRACIJI DOMACIH IZDAJNIKA I SPIJUNA USVOJI UBIH-IPOD HITNO!
Hoću i ja da se koališem, al sad nemam s kim:(
\"Sulejman Tihić i Božo Ljubić razgovarali su o svemu pomalo, ali nakon sastanka nije bilo mnogo govora o konkretnim stvarima.\" Konkretno, hmmmm... npr.: -Smanjenje korupcije i kriminala u drzavi i njenim institucijama -Stvaranje socijalnog i zdravstvenog sistema dostojnog covjeku -Predskolsko i skolsko obrazovanje djece, modernizacija visokoskolskih ustanova -Penzioni fond, penzionere podici s nivoa prosjaka -Izgradnja infrastrukture u drzavi -Povecanje ugleda BiH u inostranstvu i olaksanje rada stranim investitorima -Jacanje zakonskim propisima male poduzetnike i srecavanje monopola velikih (drzavnih) firmi itd,itd,itd.... Sve ovo navedeno tice se Muslimana, Hrvata, Srba, Jevreja, Roma, i svih ostalih gradjana ove prelijepe drzave.
Sjedimo na pauzi neki dan i bjese prica o Wilderu. Svi Holandjani oko mene pricaju sve najgore o njemu i slozismo se , da je on , u stvari pametan, a oni sto glasaju za njega dalebu. On kupi kajmak na budalama. Usporedba sa stanjem u Bosni
ZAR POTPISUJU PA PREKRSE POTPISANO ? ZAR TO RADE ? ZAR HARUTA I MARUTA SLUSAJU ? ONI CE BIT GORIVO PAKLENE VATRE ... I ONI KOJI ODOBRAVAJU NJIHOVE NAMJERE ... I ONI KOJI SUTE KAD IH SE O ISTINI PITA ... ZAR NIJE LJEPSE NADATI SE RAJSKIM BASTAMA ? I LJEPOTICAMA VELIKIH OCIJU ? NE TRUJTE DUSE MRZNJOM, TO NIJE DOBRO ... BUDITE DOBRI JER BOG JE JEDAN I ON NAS JE SVE STVORIO I ZNA STA JE KOME U GRUDIMA ... MIR NEKA JE SA SVIMA VAMA
@Pravi Patrio... Ali mi hocemo da cujemo tvoju uzvisenu mudrost, o presvjetli. Reci nam zasto to DOdik pored toliko dokaza jos nije u zatvoru?
Pogledajte vi ova dva lika... Ljudi meni s ecini da je vrijeme za REVOLUCIJU....
Nista se ti ne brini cobane......uskoro ce vas taj posteni vas dodo sam prosvijetliti............
+ebo vas zivot, kakvi su ovo komentari i prepucavanja, ismijah se k\'o lud :))))))))))))))))))))
konju pametni, daj prosvjetli nas svojom mudroscu
@@KARI....cuj sto nije.....e moj konju glupi !!!!!
UUU je*** koji dokazi, pa sto taj covjek nije vec u zatvoru?!
TVOJ JE DUDUK PEDO PISHO RAZBOJNIK LAKTASENKO NAJVECI PLJACKAS I REKETAS DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE I NJENIH GRADJANA!!! 600 000 000 EURA DO SAD STO SE ZNA A ONO STO SE JOS NEZNA I STO POCINJE PLJACKAT S RUSIMA NAFTU U BIH-I?
E, moj Tihomire, Jadomire ! Sad kad su te izradili i odbacili tvoji prudski drugovi- Dodik i Čović, ti se prihvatio \"brojki i slova\" tj.Ljubića i HDZ-90! Bijedno i jedno da jadnije ne može biti. Ali, tražili ste, gledajte ! Sve glupe poteze, koje si povukao od Pruda, Butmira, smjene Sadovića, Obhođaša do gubitka gradonačelnika Mostara itd., sada ti se ko bumerang obijaju o glavu. To je Božija kazna Tihomire! Znaš kako kažu: Ne gadja Bog sohom, nego zgodom!