Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cim nisi u stranci HDZ nisi ni hrvat pa tako prema ovim majmunima nemoze ni biti precjedavajuci vijeca ministara !!!! to je bilo i za ocekivati jer lopovi hoce da uvale podobne ljude koji slucaju Covica !!!!!
Slavo Kukić je doktor socioloških znanosti, profesor u trajnom zvanju na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Autor osamnaest knjiga – sedam udžbenika za srednje škole i fakultete, te jedanaest studija posvećenih analizi bh. društva i države. Autor i preko stotinu znanstvenih radova – objavljenih na nekoliko svjetskih jezika u različitim znanstvenim časopisima ili zbornicima sa znanstvenih skupova širom svijeta. Sudionik u velikom broju znanstvenih projekata, među kojima se najveći dio odnosi opet na BiH. Prije svega ne pripada nijednoj političkoj stranci. Mi vrlo dobro znamo čime se sociologija bavi i šta izučava. Tako da...
hahah ma ko tebe pizdo Ljubicu sta pita,idi kupi sijeno po livadama!!!
Bravo Božo.Bog & Obitelj & Dole Pederi.
Ljubicu,ko tebe pita hoces li ti podrzati ili ne,ako vas preglasaju platformasi,poklopi se tim velikim usima i ne laprdaj previse.Dosta je vise tih pravih i krivih Hrvata za sva vremena.
Ko tebe sta pita ustaso i fasistu Ljubicu? Idi u natrag u pecinu iz koje si izasao.
Draganov tampon !!!! SIKTER
Tokom ranog srednjeg vijeka područje Mostara pripadalo je pokrajini Zahumlje (Hum). Unatoč vrhovnoj vlasti Franaka, ovi su krajevi imali određeni stepen samostalnosti, posebno vrijeme za kneza Mihajla Viševića (910. - 950.). Područjem su jedno vrijeme vladali Nemanjići, zatim bosanski ban, a tokom XIV - XV. vijeka sve su snažniji humski knezovi. Jedan od njih - Stjepan Vukčić Kosača (po prelasku na islam poznat kao Ahmed-paša) Osmanlije su osvojile Mostar 1468 i od tad se zna ciji je :)
e, neka nece.... unistio je javni rtv servis.... s*ebat ce i ovo malo drzave sto je imamo...
pa da ste šta drugo izjavili to bi bilo iznenađenje a ovo su svi predpostavljali.Providni ste kao flis papir ?