Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj se nakrao da podmiri luksuznu mirovinu i svojoj djeci luksuzni zivot. haj pa nije megaloman ko neki
Cuj Zidane,s kim se poredis hajvanu jedan,a ovo je samos tranka onih koji slucajno ne glasau za onaj HDZ ima ovaj drugi 1990 isti ste vi svi.Nije govno nego se cuko posrao.
Zidan je pošteno zaradio svoje pare, a onda se pametno povukao !
ovaj kloc poredi sebe sa velikim zidaneom ahahahahahaha
ja gluposti. sad on kao bio najbolji. :)lopov mozda al sigurno medju deset koji su maznuli najvise u bih od 90 tih na ovamo.
Hahahaha,s kim se poredi.Majmune silazi sa drveta !!!!
I recite nam Ljubiću, kakav je osjećaj osvojiti Ligu Prvaka tri puta?
Koje poredjenje....jbt
Nematevi Turci sta da se brinete o ovakvijem stvarima. Ovo su unutrasnja pitanja Hercegovine, i vi nemate sto da radite u tijem stvarima. Drzite se vi svoje bosne i majcice Turske!
Dobro da si se javio, nebih ni znala da ono "H" u nazivu stranke znači Hercegovačka, a šta je sa hrvatima iz ostalih dijelova BiH, svrbi vas za njih.
Zidane je ostavio iza sebe mnogo toga dobrog a vi ublehasi ostavljate jad i bijedu.Sada ispade vi usli u politiku radi naroda kojem ste uzeli sve,dok ste nakrali za svoje stoto koljeno.Fuj bagro treba vas sve koji ste u politici ovih dvadesetak godina zatvoriti u Guantanamo a opljackano vratiti narodu ove jadne zemlje.Jadna je samo zbog takvih kojima je davala sve a isti su je pokusali unistiti.
gdje si ronaldo! :D
Vidjeti ce te vi kad se ovaj mamlaz na nekog zaleti pa ga glavom opali... samo se visalite sa njim ;)
Stvar je u tome sto ti Ljubicu nisi nikada bio najbolji :D, Pozdrav za ostatak ekipe
Tako to ide kad si negdje pri vrhu ili u vrhu, onda počneš umišljat da stvarno vrijediš, a onda i da si najbolji. Ugrađeni mehanizam u ljudsku psihu. Ovaj šljam sam sebe poredi sa velemajstorima svog zanata... Baš od jedno 60. što vrijeme prolazi to je čovjek gluplji.
Tačno,al* jedan je bio Zizi!
odlazi ortoped napokon, sto nisi poveo i ostale.. tihica, bakira, lagumdziju, radoncica, dodika itd.. i idite fino svi zajedno u pm.
A što sam to ružno rekao pa mi skloniste komentar?