Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto smo blokirani na putu napretka, pa to mozete vi reci, i onaj Covic, Izetbegovic, Tihic i slicni koji u ime naroda pokrase sve.
kako nece biti blokiran kada nacionalisti poput tebe i covica cine sve kako bi podjelili jos vise ovu zemlju,...vama je bitan treci entitet a ne cjelovita drzava kako bi konacno sve narode strpali u 'nacionalne torove'
Bosna i Hercegovina je blokirana zahvaljujuci nacionalistima koji ne zele napredak drzave, nego zele obezbijediti sebi sigurne fotelje i tako se zasititi od odgovornosti za potpuno unistenje drzave...
Dokle god imamo jednonacionalne stranke koje naginju na jednu stranu, a negiraju one dvije, cak i tri koje su konstitutivne u ovoj drzavi, i dokle god imamo narod koji iz nekog straha glasaju i podrzavaju te iste, ovdje ce uvijek biti ovako.
Blokirana je zbog pametnjakovica kao sto ste vi i Gops Covic iz kojih izvire nacionalizam. Kad uz vas jos dodamo one koji su krali preko 20 god,dobro smo i zivi jos uvijek.
Dobro jutro Kolumbo.Pa blokirana je zahvaljujuci ogranicenim umovima koji 20 godina daju glas nacional kriminalnim strankama(izmedju ostalog i tebi),kojima nije u interesu da krenemo naprijed jer bi u Pravnoj Drzavi morali da odgovaraju za kriminal u proteklih 20.
I nasa je nesreca sto su nam ti koji su nas pljackali 20 god jos uvijek na vlasti i jos uvijek vedre i oblace. Ipak nam jedino ostaje da se narod malo spametuje i svoj glas ne upise nekom od ovih nacionalista SDA,HDZ...
Zbog tebe i Čovića bijednici jedni, govna hinjava
U jbt, jesi "pametan".Da se nisi posluzio guz***m kada si to izgovorio....
odblokiraj ljubicu!