Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvih clanaka je premalo na klixu, ali i u medijima opcenito. Moje pohvale za ovaj...
Mozda zato sto je ovo informativni portal, a kome je ova informacija bitna?
Ajde ne dipr majke ti... Clanak je 100% pozitivan, i preporucujem ti da ga procitas. Ako malo bolje obratis paznju vidjet ces mnogo slicnih "nebitnih" i "neinformativnih" clanaka na klixu. Samo sto nisu neko štivo, za raliku od ovoga...
....."kad čovjek i žena, u ljubavi, zajedno osijede".....
Ali zaboravio si najvažniji dio: "Ti ideali sto vremenom prijete da izblijede..."
Nisam zaboravio, nego namjerno izostavio..... ; )))
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Svaka cast ! Mislim da bi se mladi trebali ugledati na ovo dvoje divnih ljudi koji su postigli jedan veliki uspjeh. Graditi buducnost upravo ovako.A zanemariti ili ne uzimati za uzore pjevace/ice,glumce itd itd koji svoju srecu i danas dani traze ! Jos jedno svaka cast i trebali bi ste malo cesce objavljivati ovako nesto kako bi SVI MI mogli nesto i da naucimo ! :)))
Svaka vam čast..
osmjesi sve govore!
Da prožive još puno! Fin tekst i slike.
...još iz prošle države :)
Jugo,Jugo........
...moglo bi se reć' Jugo 60 GV :) (great value)...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cestitke, i meni je takva ljubav i nadam se da ce trajati isto kao i vasa aBd :)
Sta pozeliti osim dobrog zdravlja...
slomio sam se juče... haj što sam se slomio, nego što sam se napio,,, pa to je bre, iiiiiiiiiii..... i šta kažeš, zajebala ti braća vezu?
Budi sretan, zavrsilo se. Znas kako ti je to, ja te zovem u kucu, a ti mi mjerkas sestru...mjerkala sam i ja njega, sto jest, jest:)))) A breeee napio si se, neka si i treba...uze li bananu prije spavanja:))))
PRIKAŽI ODGOVORE (165)
BOLI ME BRIGA
Blago kuci koju zaobiđeš....